Studiu de Caz Servicii SEO & Marketing Local – Pet Shop

Studiu de Caz Servicii SEO & Marketing Local – Pet Shop

Aveți un pet shop și căutați clienții fideli? Cu siguranță acest articol o să îți ofere tot ce trebuie să știi cum să-l transformi într-un mare succes folosind SEO & marketing.

Avem soluții pentru a construi un pet shop fidel clienților tăi!

Problema că nu are succesul necesar pentru a își menține și găsi clienții poate fi simplu evitată, mai mult decat atat poate lua cursul unei afaceri care creste zilnic si devini lider de piata, cum sa întâmplat și în cazul de fata – asemănător fiecărui proiect SEO – Marketing și dezvoltare web Weryon.

Acesta este un caz ales aleatoriu pentru a fi prezentat antreprenorilor din România care își doresc vânzări online de excelență asigurând succesul afacerii pe termen lung.

Navigând pe blogul despre marketing Weryon găsiți mai multe proiecte de succes real din România dar și internațional.

În printul de mai jos puteți viziona pozițiile organice(*SERP) pentru cele 5 cuvinte cheie aferente pachetului ales în prima etapă a colaborării.

monitorizare zilnica cuvinte cheie

Știm că mulți din vizitatorii noștri s-au obișnuit cu printurile din softurile folosite de noi pentru monitorizarea afacerilor promovate, si totodată i felicităm că urmăresc informațiile oferite de Weryon SEO România.

Oferim informații reale permanente îndreptate obsesiv pentru progresul continuu și din dorința de a evolua împreună.

Aici sunt prezentate cazuri pe care echipa noastră le confruntă în încercarea de a oferi cele mai bune servicii de marketing și realizare website profesional. Întotdeauna aici ai să găsești informații reale și nu denaturate despre serviciile de marketing și SEO puse corect în practică. Nu vindem cursuri deși am putea să o facem, probabil cel mai bine.

Știm din anii de experienta ca dvs. vreți să vindeți și detaliile tehnice nu sunt cele mai digerabile relatări de aceea păstrăm totul într-o lumină cat mai transparentă și simplă.

Îi felicitam totodată si pe cei care azi au ajuns prima data pe blogul nostru și o să reamintim că valorile masurabile din printul de mai sus sunt: “Keywords” înseamnă cuvinte cheie, “change” – schimbarea privind clasamentul SERP, “latest” – ultima poziție din motorul de căutare (în cazul de față este vorba de Google.ro), “best” înseamnă cea mai bună poziție obținută în timpul monitorizării, „first” – data indexarii, “L- Vol si G-Vol” înseamnă numărul de căutări efectuate de utilizatorii de telefoane mobile în motorul de căutare Google. (pentru desktop exista altă variantă unde numarul de cautari este aproape identic)

Până acum am reușit să aflăm cu exactitate că unul din cuvintele cheie cerute de clientul Weryon și mai exact cuvantul cheie: “Pet shop” are un număr de peste un milion de căutări lunare în Google România. Restul urmează sa le aflăm în următoarele zile, și vom aduce update-ul de cuviință.

Vânzarea este Amplificată de Google și Apoi de Celelalte Motoare de Căutare

(1.00.000+++++ pentru doar un cuvânt cheie generator de profit), la Weryon folosim serviciile SEO care aduc vânzările prin motorul de căutare Google, Bing, Yandex.. etc dar și alte canale de promovare (SMM). Cu experiența Weryon transformăm orice campanie într-una virală.

Mai jos aveți un print extras din motorul de căutare Bing, putem continua… dar sperăm că ați înțeles câteva din canalele care aduc clienții ideali în cazul serviciilor SEO oferite de compania noastră.

Numărul Clienților care te caută se multiplică odată ce Google te recomandă. După cum puteți observa mai jos este un singur lider… clientul Weryon.

SERP Bing

Ce Înseamnă în Cazul de Față? Adică Locul 1, 2, 3-4? 

Înseamnă ca noi mai avem de lucru pentru a ocupa locul 1 peste tot și că în momentul de față sunt milioane de oameni care lunar vor găsi magazinul respectiv folosind telefonul mobil.

Verificați simplu deschizând o nouă fereastră incognito în motorul de căutare Google. Cum? Ctr+Shift si N.

După cum am mai menționat: Locul 1 are o Rată DE CONVERSIE 70% și prin cădere se diminuează iar locul 4 de multe ori nu există. Sunt și afaceri care au profit în pagina 2 Google pentru că și acolo exista căutări însă afacerile de succes trebuiesc să țintească cat mai sus. Nimeni nu este perfect și probabil nici nu o să fie urmărind trendul, important este să stai mereu pe treptele de pe podium iar noi asta facem, îți asigurăm un calasament de TOP si apoi îl menținem.

Nici 4 luni de la lansare și deja ocupăm locurile dorite de restul proprietarilor de Pet Shop-uri locale și subliniate în lista sa de dorințe a proprietarului acestui magazin recent lansat.

data lansarii pet shop

Ce Asigură Locul 1-3 în Google?

În primul rand vânzări zilnice căci despre asta este vorba și apoi putem enumera o întreagă listă de beneficii. Pe lângă faptul ca aveți o afacere recomandată de Google și știm că ai auzit de creșterea conștientizării “trust” sau a credibilității… trebuie să știi că cel mai mare susținător al afacerii și totodată primul validator de care trebuie să treci cu brio este auditul tehnic Google și apoi clientul potențial care va valida prin „checkout-ul” atât de mult dorit. 

VALIDAREA GOOGLE

Google se îmbunătătește zi de zi pentru a recomanda vizitatorilor săi cele mai bune și relevante afaceri în topul căutărilor și acest factor este foarte favorabil afacerilor legitime 100%. Puteti folosi această strategie si in cazul afacerii dvs., pe termen lung este cea mai eficientă.

Despre Promovarea Eficientă a unui Pet Shop?

Să privim altă afacere promovată de platforma Weryon care are produsele oferite în toata tara. Un caz unde se pare că ne-am mișcat mai repede. De ce? încă nu a reușit să ne primim lista cu preturile pentru a fi afișată în dreptul produselor. (Am aflat ca sunt probleme în aceasta perioada pentru a fixa prețul corect în dreptul produselor datorate schimbărilor din ultima perioada si că si războiul vecin a afectat acest flux).

Suntem siguri că implicarea dvs. în această industrie vine cu înțelegerea acestor detalii.

situatia SERP

Nu este prima dată când ajungem cu “proiectul” în prima pagină a motorului de căutare Google. Cand site-ul web este scris avand in fată lista cu cuvintele cheie este mult mai simplu să obții și pozițiile dorite. De data aceasta putem observa și un cuvânt care este folosit de căutătorii de produse pet shop de 8100 căutări lunare, și de asemenea și altele mult mai puternice sau mai slabe valoric, toate sunt oportunitati pe care nu vrei să le ratezi dacă ai un pet shop.

Singurul care a rămas uimit în cazul de față a fost clientul nostru, când a văzut pozițiile magazinului său online înainte de a fi finalizat.

Și aici nu putem să trecem peste fără să cităm:

“Am auzit ca este foarte greu să învingi marile branduri cu vechime și mai ales în cazul unui pet shop”

Răspunsul Weryon: Ce spuneti dacă în câteva luni (2-3) de la lansare ne vom duela cu cele mai mari branduri? “Ar fi minunat!” a fost răspunsul primit, azi echipa Weryon ca de fiecare dată se tine de cuvant.

Un pet shop după cum se poate observa în numărul de căutări din printul de mai sus poate fi o afacere foarte profitabilă atunci cand alături este o echipă de marketing eficient. Alegerea cuvintelor cheie joaca un rol foarte important. Crearea magazinului dvs. privind clientul dar si cuvintele cheie este maximul de valoare pe care îl puteți obține pentru afacerea dvs. indiferent de industria dvs. sau piața la care aspirați.

Serviciile de realizare website, optimizare si SEO pot fi deliciul din marele platou numit succes. Aveți nevoie de un personal unic pentru a oferi servicii de marketing unic. Noi oferim servicii de marketing unic și continuu pentru a crea o bază solidă pentru succesul companiei dvs. Pentru a obține cele mai bune rezultate, înscrieți-vă în programul nostru de testare gratuită! Ia legătura cu un agent Weryon folosind informațiile din pagina de contact.

Efecte Finale SEO Pet Shop Prahova Ploiesti

SEO Pet Shop

O imagine care cu siguranța va înlocui cuvintele. Acestea sunt cele cuvinte cheie alese de antreprenorul care nu a greșit că a luat legătura cu noi, se pot observa pozițiile actuale din motoarele de căutare. („latest” este ultima poziție, best – cea mai bună pozitie în timpul de analiză.. G- vol – numărul de căutări în motorul de căutare Google… etc)

Servicii SEO Studiu de Caz

Cu ocazia zilei de 1 decembrie vă urăm Un călduros “La Mulți Ani! Tine-ți aproape, în curand vom posta alte studii de caz, afaceri diferite de aceasta nișă care prin serviciile noastre au găsit calea să trăim românește și mai bine. La Mulți Ani România!

Lasă un răspuns