Implementarea chatbot-ului pe site-ul dvs poate fi o alegere excelentă pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și a crește conversiile.

Cu ajutorul unui chatbot, utilizatorii pot obține rapid răspunsuri la întrebările lor și pot fi ghidați prin procesul de cumpărare sau de obținere a informațiilor de care au nevoie.

Servicii Implementare Chatbot, Testează unul folosind în real time chat botii de testat din aceasta pagina (vezi mai jos cateva exemple).

Orice chatbot este customizabil pe afacerea ta și poate face mai multe decat iti poți imagina. Cu sigurantă poate înlocui un departament întreg de vanzari.

Ai nevoie de marketing inovator pentru a face față competițiilor. Un chatbot mai nou poate genera reclamă virtuală sau digitală personalizată, astfel încât clienții pot cumpăra produse și servicii direct de la chatbot. Poate acorda reduceri sau poate trimite email. Prelucrarea unuia pentru afacerea dvs. poate lua de la 3 ore pană la 3 zile și de multe ori mai intervenim în funcție de cerințele clienților. Odată implementat acest instrument de marketing aveți certitudinea că cineva este totdeauna la datorie.

Ai nevoie de o comunicare mai buna cu clienții?

Un chatbot poate fi folosit pentru a facilita comunicarea dintre companie si clienti prin intermediul mesajelor private, în timp ce oamenii de marketing pot utiliza chatbot urile pentru a face promovarea produselor.

Avantajele implementării chatbot-ului

Utilizatorii sunt mai predispuși să facă o achiziție sau să ia o acțiune pe site-ul dvs dacă sunt ghidați prin procesul de cumpărare și li se oferă răspunsuri rapide la întrebările lor.

Un chatbot poate prelua sarcini repetițive de la agenții de suport sau de la operatorii de call-center, reducând astfel costurile operaționale.

Îmbunătățește experiența utilizatorului: Utilizatorii pot obține informații în orice moment al zilei, fără a fi nevoiți să aștepte răspunsuri de la un operator uman.

Oferă date valoroase: Chatbot-ul poate colecta date despre utilizatori și interacțiunile lor cu site-ul, oferind astfel informații valoroase pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor și optimizarea afacerii.

Crește conversiile prin intermediul chatbot
Reduce costurile cu chatbots și personalul necesar
Raport Instant Mail
Primesti instant toate mesajele
Compatibil Website Personal
Poate fi implementat în orice website
Live Chat
Conectează-te cu clienții tăi
Preluare Discutie Live
Puteți prelua discuția
Compatibil Facebook
Poate fi angajatul ideal de suport
Compatibil WhatsApp
Nu rata nici o discutie si ofera suportul ideal
Personalizat 100%
$
45
/lunar
30 de zile garanție de returnare a banilor

Implementarea chatbot-ului pe site-ul dvs poate fi o alegere excelentă pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor și creșterea conversiilor. Cu ajutorul unei platforme potrivite și a unui flux de lucru eficient, putem crea un chatbot valoros și eficient pentru afacerea dvs.

Cu un singur click puteti testa câteva exemple afișate mai jos

Crește conversiile prin implementarea chatbot-ului