Implementare Chat Bot

Nu este decat un pas în fata pentru orice antreprenor care dorește sa detina mai mult controlul. Mai mulți clienți și mai multe vanzari, despre asta este vorba.

Servicii Implementare Chatbot, Testează unul folosind în real time chat botii de testat din aceasta pagina (vezi mai jos dreapta colț și testează live serviciul de asistență Weryon).

Orice chatbot este customizabil pe afacerea ta și poate face mai multe decat iti poți imagina. Cu sigurantă poate înlocui un departament întreg de vanzari. Dacă nu ai auzit de www.16personalities.com să stii ca este cel mai oportun moment, poți să afli cat de bine este să ai un instrument de marketing care vinde tot timpul timidului și interesatului.

Ai nevoie de marketing inovator pentru a face fata competitiilor. Un chatbot mai nou poate genera reclamă virtuală sau digitală personalizată, astfel incat clientii pot cumpăra produse si servicii direct de la bot. Prelucrarea unuia pentru afacerea dvs. poate lua de la 3 ore pană la 3 zile și de multe ori mai intervenim în funcție de cerințele clienților. Odată implementat acest instrument de marketing aveți certitudinea că cineva este totdeauna la datorie.

Ai nevoie de o comunicare mai buna cu clienții?

Un chatbot poate fi folosit pentru a facilita comunicarea dintre companie si clienti prin intermediul mesajelor private, în timp ce oamenii de marketing pot utiliza chatbot urile pentru a face promovarea produselor.

Un chatbot poate oferi campanii virale gratuite, reducand drastic costurile într-un ritm scurt.

Licenta Lunara Chat Bot

Instrument Marketing

200 roni250
Conversatii Nelimitate
Raport Instant Mail
Preluare Discutie Live
Compatibil Website Personal
Compatibil Facebook
Compatibil WhatsApp
Personalizat 100%