FAQ


Întrebări Frecvente

Pe pagina dedicată întrebărilor frecvente, am strâns răspunsuri la cele mai obișnuite întrebări pe care le primim de peste 15 ani.

Cine este Weryon?

Weryon Impex România este o companie de încredere, cunoscută pentru expertiza sa în dezvoltarea și gestionarea de soluții web inovatoare. Cu un portofoliu impresionant și o istorie solidă în industrie, ne evidențiem prin:

Expertiză: Fondată în 2007, ne-am acumulat o vastă experiență în domeniul IT, specializându-ne în crearea de site-uri web adaptate nevoilor diverse ale clienților noștri.

Autoritate: Cu un Cod Unic de Înregistrare (CUI) 21652872 și înregistrare sub numărul J29/1122/2007, suntem o entitate legală bine stabilită și respectată în România.

Încredere: Prin devotamentul nostru pentru excelență și respectarea strictă a drepturilor de autor, ne asigurăm clienții că toate serviciile și produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și integritate.

Ce este optimizarea SEO?

Optimizarea SEO este procesul de îmbunătățire a vizibilității site-ului dvs. în motoarele de căutare.

De ce este importantă optimizarea SEO?

Optimizarea SEO este crucială deoarece poate facilita găsirea site-ului dvs. de către utilizatori, aducând mai mult trafic și conversii.

Care sunt factorii care influențează clasamentul site-ului în motoarele de căutare?

Factorii includ conținutul, structura site-ului, autoritatea, link-urile și altele. Urmăriți ghidurile Google pentru a afla mai multe.

Cum pot găsi cuvintele cheie potrivite pentru site-ul meu?

Puteți folosi unelte precum Google Keyword Planner sau SEMrush și să analizați concurența pentru a identifica cuvintele cheie relevante.

Cât durează o campanie SEO Weryon?

Durata depinde de multiple detalii, precum concurența și cuvintele cheie alese. Pentru detalii, consultați pagina noastră.

Care sunt primii pași pentru o optimizare SEO perfectă?

Primii pași sunt optimizarea on-page, urmată de campania off-page.

Ce înseamnă SEO on-page și off-page?

SEO on-page se referă la optimizarea conținutului și a structurii site-ului, în timp ce SEO off-page implică strategii de link building și distribuția articolelor.

Există diferențe între țări?

Da, diferențele sunt dictate de concurență. SEO local este mai ușor și poate fi finalizat în 1-3 luni.

Ce alte servicii oferiți în afară de SEO?

Oferim și servicii dezvoltare web profesională, PPC SEM, SMM care includ crearea de conținut, gestionarea social media și campaniilor PPC cum ar fi: Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, TikTok Ads.

Misiunea Weryon

Misiunea noastră este să ajutăm clienții să navigheze peisajul digital, împuternicindu-i să facă lucrurile corect. Suntem o echipă diversă de experți care aplică cele mai bune practici pentru a crea schimbări tangibile pentru clienții noștri.

Te invităm să descoperiți potențialul neexplorat al afacerii tale! Contactează-ne acum și lasă-ne să te ghidăm spre succes!