Studiu de Caz SEO Afacere Locală Acte Auto București

Studiu de Caz SEO Afacere Locală Acte Auto București

Sunt aproximativ 3 luni de la semnarea contractului SEO cu Zagato Acte Auto. Citește despre efectele campaniei „SEO off page” și „On-page” marca Weryon SEO pentru afaceri locale.

Cât Durează Până au Efect Serviciile SEO Pentru o Afacere Locală în București?

De la nici un cuvant în Prima Pagină am reușit să castigam 8 cuvinte cheie generatoare de profit în prima pagina Google și am crescut traficul organizației cu 90%. In imaginea de mai jos aveti un grafic cu cuvintele cheie alese pentru a creste traficul de calitate catre aceasta afacere locala din Bucuresti.

Acordă atenție unor imagini simple și poți înțelege de ce sunt recomandate serviciile de SEO pentru afacerile locale.

Mai jos găsiti un print (parte a raportului zilnic oferit partenerilor nostri), sunt subliniate pozitiile actuale din Google.ro pentru prezenta campanie SEO, aceste servicii SEO pentru afaceri locale sunt oferite de Weryon in baza pachetului Individual.

Problemele privind Utilizare mobilă au fost remediate

(Ne cerem scuze că este in lb engleza dar nu trebuie să întelegi engleza pentru a intelege că Latest – Inseamnă Ultima Pozitie si Keyword este cuvantul cheie care este interogat, G- Vol – reprezinta numărul de căutari din Google, și se poate vedea și data actualizarii).

MoniTorizare SERP

În continuare campania continuă până la atingerea obiectivului adică poziționarea site-ului web in top 1-3. Vom aduce update la acest articol în funcție de evolutia proiectului. În printul de mai jos este raportul oferit gratuit de Google prin Consola Google Analytics privind traficul din ultimele 29 de zile.

SEO AFACERE LOCALA BUCURESTI CONSOLA GOOGLE ANALYTICS

Doriți să vă clasați mai sus în rezultatele căutării Google, dar nu știți cum să începeți. Echipa noastră cu experiență vă va ajuta să vă optimizați site-ul web pentru motoarele de căutare și să vă creșteți traficul organic.

90 ZILE DE SEO – O Imagine Pentru Mai Multe Cuvinte

90 zile de SEO

Site-ul dvs. web nu se clasează bine în Google și nu primiți traficul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea locala in Bucuresti? Serviciile noastre SEO vă vor ajuta site-ul să se claseze mai sus și să aducă mai mult trafic si în final mai multi bani.

Primul Raport SEMrush

Analiza Link Afacere Locala Bucuresti

Raport SEMrush Dupa 90 Zile De Lucru

Analiza Link la Aceasta Data

„După ce am lucrat cu ei, site-ul meu a apărut în SERP (pagini cu rezultate ale motoarelor de căutare), iar traficul meu organic lunar a crescut cu 90%.”

recenzie propietar

Echipa noastră are ani de experiență în realizarea de campanii SEO eficiente, care vor genera rezultate.

Actualizare 07.12.2022

rezultate in urma serviciilor SEO

Nu uitați, SEO te ajută să vinzi celor care caută și este foarte important să fii acolo cand caută, aceia sunt clientii ideali pentru afacerea dvs. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre SEO și pentru a începe promovarea corectă cu compania noastră.

Update 16.12.2022

SEO ACTE AUTO

Poveștile de succes Weryon continuă și urmează același curs încă din 2007. Noul print extras din Google analytics la data de 16.12.2022. 

Numai bine pentru afacerea promovata de WERYON de la o luna la alta, actualizat astazi 06.02.2023.

rezultate SEO

Lasă un răspuns