Termeni și Condiții

Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor serviciilor furnizate de Weryon Impex SRL, companie înregistrată în România cu codul companiei 21652872, cu sediul social în Ploiești, Prahova, România (denumită în continuare „Weryon” sau „noi” sau „noi”).

Folosind serviciile noastre, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, nu puteți utiliza serviciile noastre.

2. Servicii

Weryon oferă o varietate de servicii, inclusiv optimizare SEO, dezvoltare de site-uri web și marketing digital. Oferim serviciile noastre atât companiilor, cât și persoanelor fizice.

3. Taxe

Taxele noastre se bazează pe serviciile pe care le selectați și pe domeniul de activitate. Vă vom oferi o estimare scrisă înainte de a începe lucrul la orice proiect.

4. Plata

Solicităm plata în avans pentru toate serviciile. Acceptăm plata prin card de credit, PayPal sau transfer bancar.

5. Livrare

Ne vom livra serviciile în intervalul de timp convenit. Cu toate acestea, este posibil să nu putem respecta termenul limită dacă există circumstanțe neprevăzute în afara controlului nostru.

6. Proprietatea intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra serviciilor pe care le oferim sunt deținute de Weryon. Nu puteți folosi serviciile noastre fără permisiunea noastră scrisă.

7. Garantii

Nu garantam ca serviciile noastre vor satisface asteptarile dumneavoastra. Nu suntem responsabili pentru daune directe, indirecte sau consecutive cauzate de utilizarea serviciilor noastre.

8. Limitarea răspunderii

Răspunderea noastră totală față de dumneavoastră pentru orice daune care decurg din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții nu va depăși suma pe care ne-ați plătit-o pentru serviciile în cauză.

9. Despăgubiri

Sunteți de acord să despăgubiți și să lăsați Weryon fără răspundere față de și împotriva oricăror pretenții, daune, pierderi, costuri, cheltuieli, răspunderi și obligații (inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților) care decurg din sau în legătură cu utilizarea serviciilor noastre.

10. Rezilierea

Vă putem închide contul sau accesul la serviciile noastre în orice moment, din orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la încălcarea acestor Termeni și Condiții.

11. Legea aplicabilă

Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România.

12. Întregul acord

Acești Termeni și Condiții constituie întregul acord dintre dvs. și Weryon și înlocuiesc toate comunicările, reprezentările sau acordurile anterioare sau contemporane, orale sau scrise.

13. Separabilitate

Dacă orice prevedere a acestor Termeni și Condiții este considerată invalidă sau inaplicabilă, această prevedere va va fi eliminată din acești Termeni și Condiții și dispozițiile rămase vor rămâne în vigoare și în vigoare.

14. Schimbări

Putem revizui acești Termeni și Condiții în orice moment, publicând Termenii și condițiile revizuite pe site-ul nostru web. Continuarea utilizării serviciilor noastre după ce au fost postate Termenii și condițiile revizuite va constitui acceptarea de către dvs. a Termenilor și condițiilor revizuite.

🌐 Surse