De Ce Weryon?

Oferim prețuri competitive, acum este ușor de înțeles internetul și care este efectul unei optimizări SEO de succes + soluții de marketing de ultimă generație.

Înainte de internet, exista modelul tradițional de marketing. Dacă ai fi fost un comerciant cu amănuntul, ai fi fost norocos dacă ai fi fost capabil să îți transporți produsele în orice magazin. Dar acum trăim într-o lume a marketingului și a distribuției moderne iar serviciile noastre pot diferenția orice afacere.

Orice Afacere Are O Poveste

Vinde produse fizice, digitale și software. Câștigați de acasă… fără abilități tehnice, costuri inițiale sau experiență.
Renunțați la platformele terțe care vă mănâncă profiturile sau nu au dovedit eficienta.
Mărești timpul de atentie la job, călătorește și bucură-te de viață… lucrezi de acasă/oriunde
Creat pentru începători absoluti…
Garanție de rambursare a banilor în 30 de zile…

Cum aducem produsele noastre în mâinile consumatorilor?

Succesul este o călătorie. Este o călătorie de învățare și îmbunătățire și această călătorie este diferită de la o afacere la alta. Este o călătorie care, la fel ca orice călătorie pe care o faci, poate fi și bună și rea. Și uneori, acele părți rele sunt cele care fac ca întreaga experiență să treacă de la bine la grozav. Asteptarea dvs. pentru alegerea unor servicii SEO excelente a luat sfârsit, sună acum un agent WERYON și vezi cum putem crește conversiile începând de azi.

Avem mai mult de 10 ani de experiență în diverse tehnici de ajunge la clienti și ne cunoaștem meseria încât să găsiți totul într-un singur loc!

Putem asigura afacerilor promovate clienți noi în fiecare zi si trafic organic pe site-ului dvs web. Oferim un pachet SEO foarte competitiv, un instrument unic pentru optimizarea și clasarea site-ului dvs. web. Weryon vă oferă cea mai bună soluție prin implementarea tuturor serviciilor SEO.

obtine oferta Weryon

Putem face site-ul dvs. mai relevant pentru vizitatori, oferindu-vă conținut relevant și soluții complete.

Echipa noastră are o vastă experiență atât în optimizarea motoarelor de căutare. web development, (SEO), cât și în marketing.

Analiza Pietei Online

Veți primi rezultate de calitate la un cost foarte scăzut

Puteți vinde tot ce vă puteți imagina: textile, pantofi, mobilier și multe altele.

 • Du-ți vânzările pe pilot automat.
 • Controlați traficul, vânzările și conversiile.
 • Creșterea gradului de conștientizare și influență a mărcii.
 • Controlați costurile de publicitate, astfel încât să vă puteți concentra pe lucruri mai importante.
 • Controlați clasamentul motoarelor de căutare, astfel încât să castigați mai mult
 • Mai mult timp pentru dvs.

Ajustam designul site-ului web în funcție de trafic și conversii

Afacerea ta online se îmbunătățește în câteva zile, nu săptămâni sau luni. În cazul în care este nevoie refacem orice website.

Pasii in Refacerea Website

Puteți alege dintr-o serie de planuri și opțiuni pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Pachetele noastre SEO includ Optimizarea ratei de clic, Optimizarea plătită per clic, Optimizarea dinamică a titlurilor, Optimizarea conținutului personalizat și multe altele.

Folosind pachetele noastre SEO veți primi:

Creșterea vanzarilor și a “lead”-urilor garantate cat și conștientizarea brandului de către marea piața

Obțineți clienții potriviți pentru afacerea dvs. web și obțineți indexarea website-ului sau a magazinului dvs. în motoarele de căutare, ceea ce va duce la creșterea vânzărilor și a traficului de calitate si totodată va pune piatra de temelie a unei afaceri cu clienți care nu se mai opresc.

Pasi Elementari din Procesul de Optimizare SEO Weryon

 • Audit site web (identificarea erorilor care va retin sa avansati)
 • Rezolvarea erorilor + Perfecționare Viteza – PageSpeed
 • Elaborarea de strategii pentru SEO și link building
 • Determinarea ajustărilor necesare cu privire la tehnologie, structură, conținut și utilizare
 • Împlementarea instrumentelor de marketing si efectuarea ajustărilor necesare pe site în scopuri SEO
 • Analize de profil backlink atât ale clientului, cât și ale concurenților acestora
 • Dirijarea proceselor de migrare în domeniul tehnologiei, structurii, conținutului și utilizabilității site-urilor web (în cazul în care este nevoie)

Prețuri Transparente SEO

Suntem mari fani ai “succesului”. “Oricine a avut succes vă va spune cât de impresionant este. Unul din lucrurile care ne-au frapat când am început să scriem pe bloguri a fost să ne uităm la evoluția WERYON și la cât de departe am ajuns în 15 ani.

Marketing Plan
Pasul 1 Plan de Marketing
Pasul 2 Plan de Marketing
servicii pentru afaceri

Cum să vă optimizați site-ul pentru marketing web?

Sunt multe tutoriale, sunt mulți Guru care va tin implicați în sutele de probleme implicate în aceste implementări însă dvs. pentru a trece la rezultate aveți nevoie de o companie SEO cu rezultate și fără probleme. Și totul este posibil și simplu. Apelați la serviciile noastre. După 15 ani de experiență în optimizarea SEO pentru piața țărilor vorbitoare de limba engleza va putem obține cele mai bune clasamente în motoarele de căutare.  

Optimizare SEO on Page si Off Page & Marketing & Erori Fixate & Conținut & Backlinks & Site-uri Web Relevante care sa distribuie povestea dvs. sunt parte din orice plan de marketing dezvoltat de platforma companiei SEO Weryon. Este nevoie de implicare și multă munca + resurse. Avem totul pentru a demara orice proiect în mai puțin de 30 minute. Oferim clienților noștri un produse de ultima generatie, un contract unic care defineste clar succesul și servicii SEO care va schimba traiectoria afacerii dvs. 

De cate ori ai avut în viața oportunitatea de a realiza o afacere urmată de succes?

De la caz la caz sunt mulți factori implicați însă beneficiile oferite de o companie SEO profesională sunt nelimitate.

Optimizare SEO on Page si Off Page & Marketing & Erori Fixate & Conținut & Backlinks & Site-uri Web Relevante care sa distribuie povestea dvs. sunt parte din orice plan de marketing dezvoltat de platforma companiei SEO Weryon. Este nevoie de implicare și multă munca + resurse. Avem totul pentru a demara orice proiect în mai puțin de 30 minute. Oferim clienților noștri produse de ultima generatie, un contract unic care defineste clar succesul și servicii SEO care va schimba traiectoria afacerii dvs. 

Am întrebat unul din fondatorii platformei Weryon care a fost cea mai mare dorinta când a început acest proiect.

Citez: “Am dorit mai mult și oferit oricui dorește mai mult de la viața și de la o afacere legală care poate menține și asigura traiul familiei, este ceea ce eu am căutat la început și nu am găsit. Era un serviciu diferit care nu era pe niciunde sau poate era dar nu am găsit în momentele cand cautam iar companiile care promiteau aveau prețuri enorme.

 Am început primul meu proiect SEO foarte entuziasmat investind mai bine de 200.000 euro și așa a început aventura de vrei nu vrei învață. Au fost multe greșeli, și multe au fost înțelese de la început însă nu a fost puse în practică corespunzător. Cand am asezat totul funcțional pentru marele nostru proiect de a ocupa un loc de top la Londra, Edinburgh, Belfast… în prima pagină Google (pe 1400 cuvinte cheie) ne-am lovit de alt impas și așa calatoria a continuat.

Cum am învatat să analizăm erorile? 

De ce custom? Dacă începi afacerea cu un website custom acesta în afara de faptul ca este unicat total poți obține si un audit web.dev perfomant. Si așa a inceput cunoașterea programatorilor back-end si front-end. Îmi aduc aminte că am făcut drumuri la prima firmă de programare angajată pentru ca am dorit maximul și am ales să facem un website custom în care la un moment dat cheltuiam la fel sau poate mai mult pe combustibil. Era foarte frustrant ca fiecare task să fie adăugat la factura lunară care avea multe zerouri lunar timp de cațiva ani. Intre timp am inceput planul b, cel de a avea in house totul. Mulți din programatorii cu care am inceput lucreaza cu noi si azi si am dezvoltat proiecte ambițioase, altii au devenit istorie… si am ințeles si ca nu toți sunt facuți pentru a livra calitate in codul scris, de multe ori fortați si de piața. Este o intrega istorie si o sa revenim pe blog cu postari referitoare la codul ales pentru website si cat de multe probleme sau bucurii pot implica si alegerea acestui aspect.

Proiectul pentru a ajunge la clienți se baza pe obținerea de trafic organic pe cuvintele generatoare de profit, alte posibilități de exemplu publicitatea la TV nu se punea vorba. Fiind vorba de Anglia era mult mai mari costurile și nici măcar nu am cercetat prețurile unui spot publicitar. Și bine am făcut, de ce? Cand am ajuns la traficul organic ne-am dat seama că avem un site web optimizat pentru a obține locuri de top în Google folosind SEO însă nu aveam implementați factorii care conduc la finalizarea plății și lipseau multe instrumente de marketing din structura creată de noi. Si-asa am ajuns să modificăm un website de anunțuri de 1450 de orașe de câteva ori luand fiecare pagină separat la mană de fiecare dată. Cunoasteti expresia: muncă de chinez? A fost mai mult decât atât.

Am ajuns să schimbăm câteva companii SEO și de programare până am ajuns la concluzia că adunând aceste servicii sub un singur acoperiș avea să fie mai eficient din orice punct de vedere, material și strategic. 

Am perfectat și încă perfectăm platforma Weryon, sunt update-uri dar care acum implică 15 minute sau mai puțin de muncă pentru a aduce totul la zi. Acum oferim ceea ce noi nu am găsit: Realizăm un website de la capăt indiferent de cod, știm ce anume trebuie să contină pentru a obține locuri de top în motoarele de căutare. Optimizarea SEO on page si off page o oferim fără să mai facem mare “tam tam” căci putem să discutăm ani în privința implicațiilor și a resurselor necesare dezvoltate pentru a avea stabilitate. Softurile de marketing social media nu le adăugăm la prețul nici unui serviciu de “social media manager” ci le oferim gratuit pentru că nu este traficul pe care ne concentrăm pentru a finaliza vanzarea. Dacă au existat si există de multe ori bucuria ca acest trafic să aducă conversii a fost adăugat in cosul mare de cadouri oferit de platforma noastră fiecărui client.

Pe scurt: Folosind un soft de monitorizare SERP poți afla numărul de căutări pentru un cuvânt cheie în funcție de țara și oraș. Analizând cele mai importante cuvinte cheie care definesc afacerea dvs. poți face un calcul simplu la câți clienții care caută în motoarele de căutare ajungi lunar. Aici este fixată campania “SEO” publicitatea oferită de Weryon iar ca locul 1 converteste 70% și coborând câte locurile inferioare conversia se diminuează nu putem decât să confirmăm. 

 Serviciile noastre sunt valoroase deoarece mai bine de trei ani am studiat ce dorește Google de la un site și astfel auditurile și implementările au făcut rapid diferența pentru a fi asaltați de cereri de la clienți din UK și SUA. Ne-am implicat, a fost si placere, aveam sume investite bazate și era pusă la îndoială încrederea oamenilor din jur și nu în cele din urmă a celor dragi, … a familiei. Am ajuns la o bază de date de 10900 de persoane care au postat anunțul în site-ul nostru web majoritatea plătind traficul ceea ce noi nu gândeam că poate aduce un venit mai mare decat proiectul avea target.

mail Marketing

Da, și poți spune că succesul îți aduce și alte venituri decât toate cele punctate în planul inițial. Așa am ajuns să lucram cu brokerii de trafic din SUA care au venit cu noi oportunităti.

plati SUA

Am acumulat experienta si resursele si acum venim acasă, în România unde dorim să oferim totul in baza unor pachete de valoare inestimabilă dar la preturi accesibile. “