Politică de rambursări și returnări

Aceasta pagina este propietatea Weryon Impex SRL CIF 21652872 J29/1122/2007 Str. Vasile Lupu 45 Ploiesti Prahova România.

Ce Garanții Ofera Weryon?

 • Creșterea vizibilității site-ului în motoarele de căutare
 • O creștere a traficului organic pe site
 • O creștere a conversiilor (ex: vânzări, lead-uri)
 • O creștere a autorității site-ului
 • O strategie SEO adaptată la tendințele și actualizările din industrie.
 • O raportare transparentă și o comunicare deschisă cu privire la progresul campaniei
 • O garantie că metodele utilizate sunt conforme cu regulile și standardele motoarelor de căutare.

Politica de ramburs pentru o firmă de servicii SEO poate varia în funcție de firmă. Unele firme cum este Weryon pot oferi o garanție sau o perioadă de probă pentru serviciile lor, în timp ce altele pot fi mai restrictive. Este important să înțelegeți politica de ramburs a unei firme înainte de a angaja serviciile lor.

Unele firme pot oferi o garanție de performanță, în care promit că vor atinge anumite obiective de clasament sau trafic în termen de o perioadă de timp specificată. Dacă aceste obiective nu sunt atinse, firma poate oferi o rambursare sau o perioadă de suplimentare gratuită pentru a le atinge.

Alte firme pot oferi o perioadă de probă pentru serviciile lor, în care clienții pot încerca serviciile pentru o perioadă limitată de timp și apoi pot decide dacă doresc să continue sau să se oprească.

Este important să înțelegeți politica de ramburs a unei firme înainte de a angaja serviciile lor și să vă asigurați că sunteți în acord cu aceasta. Este, de asemenea, recomandabil să vă documentați și să citiți recenziile clienților anteriori pentru a avea o imagine mai bună despre firma de SEO si serviciile pe care le oferă.

Prezentare generală

Politica noastră de rambursare și returnare durează 30 de zile. Dacă au trecut 30 de zile de la achiziție iar serviciile si podusele au fost oferite, nu vă putem oferi o rambursare completă sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru retur, serviciul sau produsul achiziționat de dumneavoastră trebuie să fie neinitiat.

Mai multe tipuri de bunuri sunt scutite de returnare. 

 • Carduri cadou
 • Produse software descărcabile
 • Unele articole de sănătate și îngrijire personală

Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o chitanță sau o dovadă de cumpărare.

Vă rugăm să nu trimiteți achiziția înapoi producătorului.

Există anumite situații în care se acordă doar rambursări parțiale:

 • Carte cu semne evidente de utilizare
 • CD, DVD, casetă VHS, software, joc video, casetă sau disc de vinil care a fost deschis.
 • Orice articol care nu se află în starea sa originală, este deteriorat sau lipsește piese din motive care nu se datorează erorii noastre.
 • Orice produs care este returnat la mai mult de 30 de zile de la livrare

Rambursări

Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom anunța cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Dacă sunteți aprobat, rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei originale de plată, într-un anumit număr de zile.

Rambursări întârziate sau lipsă

Dacă nu ați primit încă o rambursare, mai întâi verificați din nou contul dvs. bancar.

Apoi contactați compania dvs. de card de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. este publicată oficial.

Apoi contactați banca dvs. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie postată.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la {email address informatii@weryon.ro }.

Schimburile

Înlocuim produsele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să îl schimbați cu același produs, trimiteți-ne un e-mail la informatii@weryon.ro

Cadouri

Dacă produsul a fost marcat ca cadou la cumpărare și expediat direct către dvs., veți primi un credit cadou pentru valoarea returnării dvs. Odată ce produsul returnat este primit, vi se va trimite un certificat cadou.

În cazul în care produsul nu a fost marcat ca cadou la cumpărare, sau persoana care a primit cadoul a primit comanda pentru a vi-o oferi mai târziu, vom trimite o rambursare celui care a oferit cadoul și acesta va afla despre returnarea dvs.

Livrare & Returnare

Pentru a vă returna produsul, trebuie să ne trimiteți dovada achizitie produsul la: {informatii@weryon.ro}.

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de transport pentru returnarea articolului. Costurile de transport sunt nerambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia.

Dacă returnați produse mai scumpe, vă recomandăm să utilizați un serviciu de expediere urmăribil sau să cumpărați o asigurare de transport. Pentru produsele unde au fost acordate licențe pe viață nu acordăm decât mentenanța iar rambursul este exclus.

Nevoie de ajutor?

Contactați-ne la contact@weryon.ro pentru întrebări legate de rambursări și returnări.