Tehnici SEO pentru promovarea afacerilor digitale

Optimizarea motoarelor de căutare

Address

Ploiesti Str. Vasile Lupu Nr. 45 România

GPS

45.388806284172, 26.017017

DATE & TIME

Monday

09:00 – 20:00

Tuesday

09:00 – 20:00

Wednesday

09:00 – 20:00

Thursday

09:00 – 20:00

Friday

09:00 – 20:00

Saturday

Sunday

HAVE ANY QUESTIONS?

Tehnici SEO pentru promovarea afacerilor digitale

Optimizarea motoarelor de căutare

Există multe afaceri digitale care au foarte mult succes. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele nu reușesc, deoarece acestea nu sunt concentrate pe problema corectă.

SEO este răspunsul dacă doriți clienții ideali pentru afacerea dvs. Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) nu este altceva decât o serie de tehnici și strategii care vor ajuta o afacere sa devina lider de piața.

Optimizarea motoarelor de căutare

Prin aceste tehnici de optimizare SEO, un website va fi capabil să obțină un clasament mai avansat în căutări și clar vanzări mai bune.

SEO este răspunsul dacă doriți clienții ideali pentru afacerea dvs.

În Secolul 21 nu mai este un secret că popularitatea și succesul unei afaceri digitale (website) depinde în principal de pozițiile sale în rezultatele motorelor de căutare (marea piață pentru orice afacere). Acest lucru se datorează faptului că motoarele de căutare (Google, Bing, Yahoo, Yandex, Ask) sunt instrumentul cel mai frecvent utilizat de utilizatorii de internet pentru a localiza un website și a inția o actiune de achiziție.

Fiecare utilizator online poartă cu el o listă de website-uri preferate, iar website-urile care apar în partea de sus a listei primesc de obicei mai multe vizite decât cele care apar pe a doua sau a treia pagină a rezultatelor. Pe măsură ce popularitatea unui website crește, crește și șansa de a obține mai mult trafic.

Popularitatea și succesul unei afaceri digitale depinde de (S.E.R.P) pozitionarea în topul motoarelor de căutare.

Diverse tehnici SEO

Există diverse tehnici SEO care sunt concepute pentru a îmbunătăți șansele unui website de a obține un clasament mai bun. Unele dintre aceste tehnici includ utilizarea cuvintelor cheie care sunt legate de conținutul unui website; conectarea cuvintelor cheie la website-ul dvs.; crearea de linkuri valoroase de pe alte website-uri; și folosind legături interne.

Ratele de conversie

Ratele de conversie sunt calculate prin simpla luare a numărului de conversii și împărțirea acestuia la numărul total de interacțiuni cu anunțurile care pot fi urmărite la o conversie în aceeași perioadă de timp. De exemplu, dacă ați avut 50 de conversii din 1.000 de interacțiuni, rata de conversie ar fi de 5%, deoarece 50 ÷ 1.000 = 5%.

Poziția nr. 1 în Google obține 33% din traficul de căutare

Date noi de la rețeaua publicitară online Chitika analizează clasamentele de căutare organice în raport cu traficul și arată importanța de a fi în top pentru a obține cele mai multe clicuri. Acesta este cel mai recent studiu care demonstrează puterea uriașă a paginii 1, poziția 1.

Sfaturi simple SEO

Cea mai preferată tehnică SEO (on page) este de a face cuvintele cheie să apară în conținutul website-ului, iar acest lucru înseamnă că acestea ar trebui să apară în titlu, texte și chiar în concluzie. Folosirea cuvintelor cheie și în etichete este un alt mod de a optimiza website-ul.

Această strategie implică și utilizarea de cuvinte cheie în etichetele „alt” ale imaginilor. Aceste etichete sunt, de asemenea, o sursă bună de trafic natural, odată optimizate corespunzător pozele pot apărea în google images. Această tactică nu numai că mărește popularitatea site-ului dvs., dar vă ajută și să ajungeți la comunități mai mari de oameni.

Puteți obține link-uri externe scriind articole informative despre subiecte conexe și odată cu publicarea lor în website-urile de profil va creste și traficul, și vanzările, totodată și conștientizarea brandului + indexările dvs. Cea mai eficientă tehnică de construire a linkurilor este conectarea cu alte website-uri care se află pe aceeași nișă ca website-ul dvs.

SEO vă permite, de asemenea, să vizați un set larg de clienți. In viitoarele articole cititorii Weryon vor afla ce rol are dopamina și cum este folosita în marketing. Oferim sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți relațiile, cum să vă gestionați timpul în mod eficient și ce ar trebui să faceți atunci când lăsați internetul să vă controleze viața.


PLACE