PWA – Stați Aproape De Succes în Vânzarea Online cu Weryon!

Vei obține performanțe deosebite utilizând Progressive Web Apps de la Weryon SEO Romania

Adresa

Str. Vasile Lupu nr 45. Ploiesti Prahova Romania

DATA & TIMP

Luni

09:00 – 18.00

Marți

09:00 – 18.00

Miercuri

09:00 – 18.00

Joi

09:00 – 18.00

Vineri

09:00 – 18.00

Sâmbătă

09:00 – 18.00

Duminică

09:00 – 18.00

AVEȚI ÎNTREBĂRI?

PWA – Stați Aproape De Succes în Vânzarea Online cu Weryon!

Vei obține performanțe deosebite utilizând Progressive Web Apps de la Weryon SEO Romania

Pentru ca afacerile să-și atingă cele mai înalte standarde de performanță și calitate lansăm noul produs PWA! Obține un site web performant, accesibil și vizibil în toată lumea.

Să săpăm… Numele produsului recomandat astăzi este „Progressive Web Application” de la Weryon SEO Romania.

Obținerea unei bune poziții în motoarele de căutare este esențială pentru companiile care doresc să-și dezvolte acoperirea online. Soluția noastră PWA vă va ajuta să obțineți cu ușurință clasamentele de top, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce este cu adevărat important – să vă gestionați eficient afacerea!

În plus, soluțiile noastre SEO & Marketing sunt garantate pentru a ajuta companiile să atingă niveluri ridicate de performanță și implicarea clienților de calitate.

Ce este Progressive Web App și ce face?

Progressive Apps încarcă rapid cea mai bună versiune de aplicație mobilă a oricărui site web, care funcționează mai bine decât aplicațiile mobile tradiționale sau chiar site-urile web. Progressive Web App vă oferă oportunitatea de a crea aplicații iOS și Android care pot trimite notificări „push” chiar în interiorul oricărui smartphone fără aprobări din App Store și funcționează chiar și fără internet. Ai citit despre PWA? Poate acum este momentul…

Aplicațiile progresive sunt favorizate de Google, Microsoft și Apple în actualizările recente bazate pe revoluția mobilă în curs… Acesta ofera soluții de succes pentru afacerile care doresc să obțină performanțe și calitate în timp ce oferă beneficii practice pentru clientul final.

Ascultă! Aplicațiile web progresive (PWA) sunt cea mai nouă și cea mai mare dezvoltare pentru fiecare proprietar de site web. De ce? PWA-urile combină tot ce are de oferit un site web bun cu tot ce are de oferit o aplicație mobilă.

Gândiți-vă la asta ca având un site web prietenos cu SEO, care poate fi indexat, este 100% sigur, funcționează pe fiecare dispozitiv (PC-uri, tablete, desktop), vă permite să comunicați cu publicul, indiferent dacă este online sau offline (prin notificări push), cu timpi de încărcare practic instant! Ele pot funcționa pentru fiecare site și fiecare nișă imaginabilă. NEBUNIE!!!

Pentru a obține o imagine corectă online – Cifrele nu mint!

Progressive Web App creează un nou canal pentru clienți potențiali, trafic și vânzări pe care Google și Apple îi plac. De fapt, tehnologia „PWA” a sporit profitul cu până la 300% pentru site-uri precum Alibaba, Twitter, Pinterest. Pentru că cu el puteți ajunge la toți vizitatorii site-ului dvs. cu un singur clic.

Dacă este vorba despre cel mai bun marketing – rezultatele vorbesc. Aceasta poate fi considerat începutul cu succesul în minte pentru o mare afacere. Adică, îți transformă vizitatorii site-ului în utilizatorii de aplicații cu o rată de deschidere de peste 90%* și poți difuza mesaje de notificare „Push” către 100 de 1000 de vizitatori într-un singur clic. După? Avem soluții care asigură suport online 24 din 24 asigurând o bună dezvoltare a afacerilor online și vânzări pe pilot automat, vezi ce poate face un chat bot

Crearea unui site web performant este unul dintre obiectivele noastre principale in ultimii 10 ani

Acum, permiteți-mi să vă spun asta, în calitate de agent de marketing și reprezentat al unei echipe care de mai bine de 10 ani ne concentrăm pe crearea unui site web performanț, ce este vizibil și accesibil în mijlocul browser urilor din toată lumea. 

Aceasta este o modalitate competitivă de a promova ofertele gratuit, fără a cheltui măcar un ban pe „autoresponders” (GetResponse, Mailchimp; ConvertKit; Autopilot; Constant Contact, Funnels sau altele…). Pentru ca totul să fie accesibil pentru orice vizitator, noi am creat o interfață web care este extrem de uimitoare și pe care urmează să o prezentăm în curând, dacă nu ești abonat la blogul Weryon acesta este un moment oportun.

Aplicație pentru afaceri și clienți: Succes pentru afaceri

Puteți trimite practic notificări push nelimitate pentru promovarea ofertelor fără să plătiți un ban. Companiile care au lansat Progressive Web Apps au înregistrat rezultate impresionante. De exemplu, Twitter a înregistrat o creștere cu 65% a paginilor pe sesiune, cu 75% mai multe tweet-uri și o scădere cu 20% a ratei de respingere, toate în același timp reducând dimensiunea aplicației cu peste 97%.

După trecerea la un PWA, Nikkei a înregistrat de 2,3 ori mai mult trafic organic, cu 58% mai multe abonamente și cu 49% mai mulți utilizatori activi zilnic. Hulu și-a înlocuit experiența desktop specifică platformei cu o aplicație web progresivă și a înregistrat o creștere cu 27% a vizitelor de întoarcere.

Soluții pentru clienți zilnici: Weryon

Pentru afacerile care doresc clienți zilnic, soluțiile Weryon sunt o oportunitate unică. Prin intermediul unui website, magazin online + automat aplicație PWA, puteți atinge cele mai înalte standarde de performanță și calitate. Lansăm acest produs pentru ca afacerile doritoare de clienți pe termen lung să-și atingă cele mai înalte standarde de succes și influență.

Vezi cum SEO poate face diferenta în strategia dvs. de atragere clienți analizând postările din blogul Weryon care este doar despre succes și asta încă din 2007. Oferim consultanta de mai bine de 10 ani companiilor din întreaga lume iar parteneriatele strategice Weryon cresc constant de la an la an.

Optimizare SEO on Page

Avem soluții care îți duc clientul zilnic la cea mai bună performanță, un website și o aplicatie PWA ce oferă cele mai înalte standarde de performanță și calitate. Avem o echipă specializată în consultanță și proiectare, pregătită să te ajute să realizezi un website sau aplicație PWA, o experiență de succes și calitate.

optimizare SEO

Te-ai săturat să pierzi timp și bani cu designul site-ului web care nu va ajuta afacerea dvs. să se dezvolte? Imaginează-ți că ai un site web conceput special pentru afacerea ta. Folosim tehnologia PWA pentru a crea un site web care arată grozav și funcționează rapid. În plus, soluțiile noastre sunt garantate pentru a vă ajuta afacerea să atingă niveluri ridicate de performanță și satisfacție a clienților!

Actualizați-vă site-ul astăzi cu soluția PWA WERYON.RO! Echipa noastră de experți vă va ajuta să creați un site web care arată grozav și are performanțe mai bune decât oricând. Cu soluțiile noastre, veți putea atrage noi clienți mai repede decât ați crezut vreodată posibil!


LOCURI