Importanța Strategiei de Marketing de Conținut în SEO

Rapoartele Google si Weryon vă ajută să înțelegeți de ce este elementar să aveți o strategie de marketing + SEO

Adresa

Str. Vasile Lupu nr 45. Ploiesti Prahova Romania

DATA & TIMP

AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Importanța Strategiei de Marketing de Conținut în SEO

Rapoartele Google si Weryon vă ajută să înțelegeți de ce este elementar să aveți o strategie de marketing + SEO

Cum să faci ca site-ul tău să fie vizualizat de mai multe persoane? Aflați cum vă atingeți obiectivele folosind SEO și marketingul de conținut folosit corect.

Serviciile SEO și marketingul de conținut trebuiesc utilizate împreună pentru a crea o strategie holistică de marketing digital care să genereze rezultate pe termen lung. La www.weryon.ro utilizăm cele mai noi tehnici și tendințe pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii de SEO și marketing de conținut. De aceea, clienții noștri ne iubesc și continuă să revină la noi pentru servicii ulterioare.

Marketingul de conținut este una dintre cele mai puternice modalități de defini autoritatea unui Brand, de a vă crește audiența și de a inspira încredere în industria dvs. Marketingul de conținut este ca și o armă puternică care lucrează non stop la îmbunătățirea afacerii tale, dar fără o campanie SEO bună este pierdere de timp și resurse. SEO, pe de altă parte, este una dintre cele mai eficiente modalități de a crește vizibilitatea în motoarele de căutare și totuși, și SEO este fără folos neavând o strategie adecvată de marketing de conținut.

SEO funcționează pe un algoritm de clasare care este puțin spus complex, cu mai mulți factori, care nu este public, dar experții SEO oferă informații valoroase despre factorii cei mai influenți în determinarea pozițiilor SERP. Trebuie să știi că fiecare motor de căutare are propriul algoritm, dar Google, ca mare lider al motoarelor de căutare si totodată sursă de inspirație pentru restul motoarelor de căutare oferă cel mai bun punct de plecare în dezvoltarea unei strategii de marketing de conținut pentru a vă îmbunătăți pozițiile organice.

Câteva dintre cele mai importante actiuni de care trebuie să țineți cont:

  • Acțiuni pe platformele de social media sub formă de postări, comentarii și distribuiri
  • Linkuri obținute de la site-uri web relevante pentru industria din care faceți parte
  • Urmărirea raportelor cum ar fi timpul petrecut pe site și ratele de respingere scăzute (Bounce rate) – atent subliniate în consola Google analitycs
  • Aliniați cuvintele cheie cu titlurile folosite în site-ul dvs. H1, H2 și H3 (titlu, titluri, subtitluri), etichete alt pe imagini, meta-descriere, url
  • Legături între site-ul dvs și către conținut de înaltă autoritate publicat de alții din aceiași nisă (industrie)

Ar trebui să vedeți în evolutia SERP cum conținutul vă influențează pozitiile, este necesară consecventă si multe resurse atunci când concurența este ridicată. Acum, să trecem la marketingul de conținut.

Consola Google
Consola Google

Ce este marketingul de conținut?

Marketingul de conținut este o strategie care implică crearea și partajarea constantă de conținutul cât mai valoros pe site-ul dvs., în rețelele sociale, trimiterea de mesaje informative prin e-mail, SMS-urile (servicii de mesaje scurte) și alte platforme de conținut. Astăzi, ne vom concentra pe site-ul dvs., dar și alte forme de conținut sunt importante pentru succes și pot contribui la SEO. Formele obișnuite de conținut sunt audio (podcast-uri), video, text (postări de blog, conținut de site-uri etc.), infografice și imagini.

Crearea de conținut are ca rol primar să atragă și să implice o piață unde sunt clienții ideali. Totul comun conduce la acțiuni profitabile în cele din urmă.

Cum se poate face un plan de marketing de conținut care să vă ajute în SEO?

Dacă nu mai sunt probleme pentru a înțelege cu adevărat definițiile de marketing de conținut și SEO putem să discutăm despre importanța de a avea o strategie de marketing de conținut care să vă sprijine SEO pentru a vă ajuta să vă poziționați mai sus în motoarele de căutare. Realizarea de conținut valoros cu consecventă necesită mai mult decât speranță și ajutor divin. Este nevoie de o strategie de marketing de conținut bine construită în baza unui plan de marketing pentru a vă menține pe drumul cel bun.

 Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre cum au efect serviciile noastre vă invităm să parcurgeți studiile de caz publicate pe blogul nostru despre marketing, SEO, realizare website profesional (de ce profesional? poți afla toate răspunsurile de ce nu orice website are succes). Tot pe blogul nostru poți citi despre evoluția clienților Weryon care au recurs la serviciile noastre de SEO si marketing de conținut, sunt ilustrate cazuri încă din 2010.
rezultate SEO Marketing de conținut afacere locală
rezultate SEO Marketing de conținut afacere locală
rezultate SEO Marketing de conținut
rezultate SEO Marketing de conținut
rezultate SEO Marketing de conținut afacere locală București
rezultate SEO Marketing de conținut afacere locală București
Aici găsești informații care te pot ajuta să lansezi prima ta campanie SEO făcută corect si de asemenea ai toate informațiile necesare despre cum să iți asiguri succesul pe termen lung. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre cum vă putem ajuta să vă îndepliniți obiectivele de afaceri și de viață nu ezitați să ne contactați. Suntem gata de noi provocări oricând atunci când doriți să excelați în vânzările cu integritate din spațiul digital.

LOCURI

Lasă un răspuns