Eficienta ChatBots – Instrumente XXI Marketing

Este un angajat fidel 100% care contribuie neîncetat la succesul afacerii

Adresa

Str. Vasile Lupu nr 45. Ploiesti Prahova Romania

GPS

44.94195230839, 26.017165895723

DATA & TIMP

Luni

09:00 – 20:00

Marți

09:00 – 20:00

Miercuri

09:00 – 20:00

Joi

09:00 – 20:00

Vineri

09:00 – 20:00

Sâmbătă

Duminică

AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Eficienta ChatBots – Instrumente XXI Marketing

Este un angajat fidel 100% care contribuie neîncetat la succesul afacerii

Alegerea unui chatbot este o decizie care poate schimba cariera! Profitați de avantajele acestui instrument de marketing pentru a-ți crea un brand de succes care asigura un suport unic și poate vinde în permanentă.

Aveți nevoie de un instrument de marketing care sa va asigure succesul?

Cunoașterea este mama succesului iar acest instrument de marketing este absolut incredibil, pentru a-ți crea un brand de succes, nu ezita să folosești un chatbot! Este un instrument de marketing extrem de eficient care va poate ajuta mai mult decat va puteti imagina. Trimite în permanență toate mesajele trimise pe email, nu pierzi nimic din relația ta cu clienții și aprofundezi relații unice. Într-o alta ordine de idei comunici cu Timidul din cele 16 personalități la care trebuie sa vinzi produsele sau serviciile tale.

Despre ChatBots

Pentru a rămâne pe linia de plutire, multe magazine locale s-au transformat în magazine de comerț electronic și au început să se confrunte cu noi provocări de servicii pentru clienți. Companiile au început să implementeze de bunăvoie chatbot-uri pentru a face față interacțiunilor de asistență pentru clienți, pentru a îmbunătăți experiența clienților și pentru a reduce costurile de asistență. Tendințele chatbot arată că, cumpărătorii online s-au obișnuit cu chatboții în ultimii ani și au șanse mai mari să interacționeze cu aceștia cu acestia din ce in ce mai mult in viitor.

1. Preferințele clientului
Cercetările arată că, clienții și-au dezvoltat deja preferințele pentru chatbot. Consumatorii apelează cu nerăbdare la ei pentru a rezolva probleme minore sau când se grăbesc. Nu îi deranjează dacă sunt serviți de un chatbot, atâta timp cât botul răspunde la întrebările lor în timp real și îi ajută să-și rezolve rapid problema.

Cu toate acestea, clienții se așteaptă ca mărcile să le permită să se conecteze cu o persoană reală atunci când complexitatea unei probleme depășește scopul chatbot-ului.

 • 62% dintre consumatori ar prefera să folosească un bot de serviciu pentru clienți decât să aștepte ca agenții umani să le răspundă solicitărilor. (Tidio)
 • 74% dintre utilizatorii de internet preferă să folosească chatbot atunci când caută răspunsuri la întrebări simple. (PSFK)
 • 65% dintre consumatori se simt confortabil să gestioneze o problemă fără un agent uman. (Adweek)
  69% dintre consumatori preferă să folosească chatbot-uri deoarece oferă răspunsuri instantanee. (Forta de vanzare)
 • 40% dintre utilizatorii web nu le pasă dacă sunt serviți de un bot sau de un agent uman, atâta timp cât beneficiază de serviciile de asistență pentru clienți de care au nevoie. (HubSpot)
 • 48% dintre utilizatori preferă să interacționeze cu un chatbot care rezolvă probleme față de un chatbot care are personalitate. (Business Insider)
 • 82% dintre consumatori susțin că răspunsurile instantanee la întrebările lor sunt critice atunci când contactează mărcile. (Comunitatea Business 2)
 • 64% dintre consumatori susțin că serviciul 24/7 este cea mai utilă funcționalitate chatbot. (Chatbot)
 • 23% dintre consumatori preferă în continuare interacțiunea față în față atunci când complexitatea problemei crește, cum ar fi litigiile de plată sau reclamațiile. (Inc)

2. Utilizarea chatbot

Generațiile mai tinere sunt deosebit de pasionate de tehnologia chatbot. Celor care doresc inca un pas in tehnlogie au o placere să se ocupe de problemele de asistență în mod independent, iar chatboții sunt soluția perfectă. Datele arată că tot mai multe companii, inclusiv lideri de piață precum LinkedIn sau Starbucks, încorporează asistenți inteligenți pentru a gestiona interacțiunile cu clienții.

 • 60% dintre utilizatorii din generatiile actuale spun că au folosit chatbot. 70% dintre ei spun că au avut o experiență pozitivă. (Forbes)
 • Utilizatorul statistic trimite 4 întrebări botului în timpul unei sesiuni de chat. (ChatBot)
 • Asistenții virtuali pentru clienți ajută organizațiile să reducă cererile de apeluri, chat și e-mail cu 70%. (Gartner)
 • 57% dintre directori au spus că chatbot-urile aduc un ROI semnificativ cu un efort minim. (Accenture)
 • 90% dintre companii raportează îmbunătățiri semnificative ale vitezei de soluționare a reclamațiilor. (MIT Technology Review)
 • Giganți precum LinkedIn, Starbucks, British Airways și eBay continuă să folosească chatbot-uri în 2022. (Business Insider)
 • 58% dintre site-urile web care folosesc software chatbot sunt pentru companii B2B. (Boomtown)
 • Piața chatbot va ajunge la 77 de milioane de dolari în 2022. (Fortune Business Insights)
 • 58% dintre companii au investit în instrumente de marketing conversațional pentru a răspunde provocărilor legate de asistența clienților legate de Covid-19. (Derivă)
 • 80% dintre clienții care au folosit chatbot raportează experiența ca fiind pozitivă. (Uberall)

3. Statisticile pieței Chatbot

Popularitatea tot mai mare a aplicațiilor de mesagerie și cerințele mai mari ale clienților din industria bancară, a sănătății sau a wellness oferă un impuls chatboților. Și întrucât s-a dovedit că reduc costurile de operare, proprietarii de afaceri din întreaga lume sunt mai dornici să le implementeze pe site-uri web și pe platforme de mesagerie precum Facebook Messenger sau WhatsApp, precum și în aplicațiile mobile. (Intelligence din interior)

America de Nord este centrul startup-urilor de chatbot. Piața chatbot a deținut cea mai mare cotă, cu 40,4% din dimensiunea pieței. (AllTheReserach)
Piața chatbot ar trebui să se ridice la 454,8 milioane USD în venituri până în 2027, în creștere de la 40,9 milioane USD în 2018. (Statista)

23% dintre companiile de servicii pentru clienți folosesc în prezent chatbot-uri AI. 80% dintre oameni au interacționat cu un chatbot la un moment dat. Există peste 300.000 de chatbot în funcțiune numai pe Facebook Messenger. Magazinele online de vânzare cu amănuntul au cele mai mari rate de implemetare a a chatbot-ului.

Vă prezentăm cel mai nou chatbot Weryon ChatPro cu implementare in mai putin de 3O minute. Obțineți ajutor cu orice, de la rezervarea unui zbor până la găsirea celei mai bune clinici dentare, totul fără a părăsi biroul dvs. Este un angajat fidel 100% care contribuie neîncetat la succesul afacerii dvs prin asistență clienți și un suport unic pentru potențialii dvs.

Sunt foarte mulți potențiali care datorită faptului ca găsesc pe cineva extrem de prietenos pe site aleg sa comunice și astfel puteți mări lista dvs. de clienți care altminteri nu ajungeți la ei. Testează chatbot-ul implementat pe site-ul nostru web care va intreaba în acest moment dacă va poate ajuta.

Vezi cateva modele de chatbot pentru 100 de afaceri

Vezi cateva exemple de chatbot, avem peste 100 de modele diferite pentru 100 de afaceri care vor sa se distinga prin implementarea serviciului de ChatBot pe site-ul personal, in pagina de facebook sau în pagina de Business WhatsApp, de fapt se pot implementa oriunde unde aveți acces la codul sursa.


LOCURI

Lasă un răspuns