logo weryon

SITE-uri la comanda

Realizăm website-uri de prezentare, magazine online și wesite-uri (portale) de anunturi pentru afaceri digitale mici și mari. 

Folosim tehnologii si framework-uri noi de backend precum php 8.0 impreuna cu Laravel, CodeIgniter, Symfony cu NodeJS si Webpack cu baze de date cum ar fi: MariaDB, MySQL si/sau Influx si marim performantele cu tehnologii de caching precum Redis, Memcached, ElasticSearch sau SphinxSearch. Tehnologiile de mai sus sunt afisate in HTML5, CSS3 si javascript ES6 minificate, compilate si accelerate Webpack si versiuni personalizate de nginx pe servere BareMetal sau vps-uri dedicate.

Agenția noastră este partener Google și partener Microsoft Gold, dovedind angajamentul nostru pentru răspunsuri de înaltă calitate și de ultimă generație.

Weryon înseamnă evoluție, rezolvarea problemelor pentru orice website?, în orice framework? înseamnă Weryon challenge. Realizare website cu Weryon înseamnă certitudinea lucrului bine făcut, siguranță că website-ul dvs. are un LOC DE LIDER în mediul digital. 

Afacerea dvs. este unică, iar marca dvs. este diferită

Stapanim cele mai bune practici pentru realizarea unui website care va avea succes. Avem o vastă experientă in realizarea unei consultante si analize pentru website-ul dumneavoastra si vă putem oferi solutii către o conversie maximă prin implementarea solutiilor oferite de Weryon Group. 

Produsul a fost conceput pentru nevoile dvs. Totul este făcut la comandă, inclusiv designul fiecărei pagini de produs. Puteți folosi cu ușurință website-ul dvs. utilizând o interfață simplă de administrare care poate fi efectuată instantaneu indiferent de device. 

Creșteți profiturile cu 2x 1: Sunteți gata de acțiune! Tot ce ai nevoie este o strategie de marketing de succes și un produs bun si poti spune că este timpul pentru a face o mulțime de bani. 

De Ce WERYON 

Website realizează oricine in 2021, imaginați-vă că sunteți puși în fața în a alege să vă cumpărati o casă și avem 2 variante: Din paie sau din cărămidă?

Dvs. decideți dacă doriți o casă calduroasă si solidă care să treacă de toate testele pentru durabilitate, impermeabilitate, consolidare etc...  Website-ul este cel mai important instrument de marketing pentru afacerea ta. Este bine să ai un website pe care oamenii îl vor găsi util iar motoarele de căutare il vor interpreta ca atare. 

Creare Identitate Online cu Weryon Web Development

Realizare la comandă website prezentare produse & servicii
Realizare la comandă magazine online (integram plata cu cardul)
Realizare la comandă softuri ERP
Realizare la comandă website de anunturi
Realizare la comandă website custom

Atentie: Toate website-urile realizate de compania noastră vin optimizate sa invingă orice concurentă, au implementate solutii de marketing personalizate si sunt gandite strategic pentru a obtine locurile de TOP din marile motoare de căutare.