logo weryon

SITE-uri la comanda

Realizăm website-uri de prezentare, magazine online și site-uri (portale) de anunturi pentru afaceri digitale mici și mari, Realizare magazine online, site-uri de anunțuri. Coduri folosite: PHP 7, WordPress, AMP, React, Python etc...

Weryon înseamnă evoluție și rezolvarea problemelor pentru orice website în orice framework înseamnă Weryon challenge. Realizare website cu Weryon înseamnă certitudinea lucrului bine făcut și siguranță că website-ul dvs. are un loc de lider în mediul digital. 

De Ce WERYON 

Într-un website puteți investi la fel ca într o mașină care pleacă de la pachetul basic sau poate o doriți cu anumite îmbunătățiri care vin ca și opțiuni cu plată și dacă se dorește totul la extrem vă puteți îndrepta spre tuning. Și într-un website poți investi 1 milion de euro dar cu siguranță structura nu va fi realizata cu 100 de euro și cu atat mai puțin un website care pleacă de la acest buget nu va ajunge sa valoreze un milion de euro.  

Imaginați-vă că sunteți puși în fața în a alege să vă cumpărati o casă și avem 2 variante: Din paie sau din cărămidă? Dvs. decideți dacă doriți o casă calduroasă si solidă care să treacă de toate testele pentru durabilitate, impermeabilitate, consolidare etc...

Un website realizat cu 100 de euro nu poate fi ceea ce Google așteaptă să primească și pe care îl poate afișa în căutările de TOP.

Antreprenorul în general nu cunoaste aceste probleme și se bucură de prețul de execuție scăzut, de multe ori cand se pierde interesul nici nu ajung să le cunoască mergând către eșecul total al afacerii online.

Indiferent dacă veți încheia să nu un contract cu firma noastră vă garantăm că aceste paragrafe aduc un castig dacă sunt înțelese și pot sta la baza evoluției dvs. în mediul online dacă vă doriți succes. Încercăm să extindem plaja de cunoștințe elementare pe care un antreprenor de afacere digitală în 2021 ar trebui sa le dețină și le poate folosi ca și abilități. 

Website-urile făcute cu 100 de euro în final ajung sa fie reparate sau de cele mai multe ori rescrise/ regandite de la 0 de Weryon Web Development România. 

Preturi Creare Identitate Online cu Weryon Web Development

Realizare la comandă Website Prezentare Produse / Servicii Pret 500+ euro Platforma Wordpress
Realizare la comandă Magazine Online cu Plata integrata Pret 1500+ euro
Realizare la comandă Softuri ERP pretul in functie de numărul de ore alocat
Realizare la comandă site de anunturi Pret 3000+ euro
Realizare la comandă WebSite Custom Prezentare Companie 1000+ euro

Toate website-urile realizate de compania noastră vin optimizate pentru locurile de TOP din marile motoare de căutare.