logo weryon

Optimizarea off Page

Analiza timpului dedicat unui Start-up campanii SEO off page și Beneficii pentru Optimizare website SEO Off Page. Weryon prezinta o campanie unica eficienta SEO off page.

Ce inseamna si cum ma ajuta SEO off Page, practic, motoarele de căutare cauta pagini cu autoritate, pagini scrise manual care oferă link-uri către website-ul de referință, link-uri controlate de atat de mulţi factori şi în moduri atat de multe, răspunsul este mai mult sau mai puţin dincolo de înțelegerile comune și pot fi dobandite in ani de practică odată cu înțelegerea algoritmilor.

Motoarele de căutare cauta aceste link-uri, şi le utilizează pentru a evalua paginile de referinţă. Din nou, există diferite criterii pentru aceste pagini şi legăturile lor, cum ar fi numărul de link-uri, densitate cuvinte cheie folosite in textul redactat pentru a trimite vizitatorul către site ul din campania SEO off-page, se mai ține cont de densitate link-uri direct match, numărul de link-uri cu trimitere dofollow/nofollow de la site-uri cat mai populare care sunt și ele relationate cu conținutul din cu website-ul către care se face trimiterea.

Google este în continua mișcare și se fac Update-uri dese cautand sa se imbunătățească motorul de căutare pentru a oferi servicii cat mai rapide si eficiente, putem menționa ultimul Update legat de Fake policy (îmbunătățirea algoritmilor pentru a analiză a știrilor false) care a dat de furcă multor firme de SEO din Romania și Internaționale. De ce? Ai sa te întrebi auzind Știri false ca tu nu ai treabă cu acest update.

Mai nou decat acesta in 2019, 2020 sa pus accent mare pe viteza de incărcare a website urilor web si aici iar Google a venit cu o serie de schimbări introducand AMP website. Testul din indexul nostru folosește aceleași principii de masurare și mai exact testul pentru developeri Google PageSpeed Insights și mai nou Web.Dev.

Acești factori pot influenta afacerea dvs. foarte pozitiv atunci cand sunt respectați, sau pot duce la ne indexarea site-ului atunci cand sunt ignorați. Un website fără Optimizare SEO off Page permanentă nu poate rezista în prima pagină Google, un site fără off-page este un site uitat și de Google și de proprietar.

Raportarea lunară este extrem de importantă, deoarece este principalul mod in care clienții capătă idei in care echipa noastră SEO petrece timpul, rezultate castigate dar și idei despre ce urmează.