logo weryon

Optimizarea off Page

Analiza timpului dedicat unui Start UP campanii SEO off page si Beneficii pentru Optimizare website SEO Off Page. Weryon prezinta o campanie unica eficienta SEO off page.

Deci, practic, motoarele de căutare cauta pagini cu autoritate, pagini scrise manual care ofera link-uri catre website ul de referintă, link-uri controlate de atât de mulţi factori şi în moduri atât de multe, răspunsul este mai mult sau mai puţin dincolo de înţelegerile comune si pot fi dobandite in ani de practică odata cu intelegerea algoritmilor. Motoarele de căutare cauta aceste link-uri, şi le utilizează pentru a evalua paginile de referinţă. Din nou, există diferite criterii pentru aceste pagini şi legăturile lor, cum ar fi numărul de link-uri, densitate cuvinte cheie folosite in textul redactat pentru a trimite vizitatorul catre site ul din campania SEO of page, se mai tine cont de densitate link-uri direct match, numărul de link-uri cu trimitere dofflow/nofollow de la site-uri cat mai populare care sunt si ele relationate cu continutul din cu website-ul către care se face trimiterea.

Google este in continua miscare si se fac Update-uri dese cautand sa se imbunătătească motorul de cautare pentru a oferi servicii cat mai rapide si eficiente, putem mentiona ultimul Update legat de Fake policy (imbunătirea algoritmilor pentru a analiză a stirile false) care a dat de furcă multor firme de SEO din Romania si Internationale. De ce? Ai sa te intrebi auzind Stiri false ca tu nu ai treabă cu acest update.

Mai nou decat acesta in 2019 sa pus accent mare pe viteza de incărcare a website urilor web si aici iar Google a venit cu o serie de schimbări introducand AMP website. Testul din indexul nostru foloseste aceleasi principii de masurare si mai exact testul pentru developeri Google PageSpeed Insights. 

Acesti factori pot influenta afacerea dvs. foarte pozitiv atunci cand sunt respectati, sau pot duce la neindexarea site ului atunci cand sunt ignorati. Un website fără Optimizare SEO off Page permanentă nu poate rezista in prima pagină Google, un site fără off page este un site uitat si de Google si de propietar.

Raportarea lunară este extrem de importantă, deoarece este principalul mod în care clienții capătă idei în care echipa noastră SEO petrece timpul, rezultate castigate dar si idei despre ce urmează.