logo weryon

Mentenanta Web

Oferim mententanta site urior web promovate de noi, oferim hosting pentru website urile promovate sau create de Weryon.ro. Oferim servicii de mentenanta website atunci cand cumperi SEO - life time.

Rezultatele se vad in grafice si lunar sau saptamanal in functie de pachetul ales, Weryon trimite clientilor sai raportul clar cu situatia rankurilor, un raport creat in baza unei monitorizari zilnice. Locurile de TOP nu pot fi decat un detaliu care implica un timp pentru orice firma de SEO si Web Development. Timpii pentru indeplinirea serviicilor oferite de Weryon.ro sunt timpi recorzi in Romania (Europa). Definirea, planificarea, coordonarea și revizuirea activităților echipei de software urmărind procesele relevante de dezvoltare a software-ului pentru a se asigura că obiectivele specifice în ceea ce privește domeniul de aplicare al produsului, costul și calitatea sunt atinse în termenele proiectului.

Stabilirea priorităților, elaborarea unui program de lucru, monitorizarea progresului către obiective și urmărirea detaliilor, datelor, informațiilor, activităților

Analiza informații complexe, identificare probleme, implementați soluții, ajustați prioritățile, decizii procedurale eficiente și gestionați timpul cu înțelepciune într-un mediu rapid.

O munca continuă pentru îmbunătățirea proceselor de management al proiectelor si o dezvoltare in tandem cu tehnologia.

Realizare aplicații si principii noi in dezoltarea si implementarea de aspecte agile în contextul dezvoltarii proiectului.

Planificarea și gestionarea versiunilor de software.

Desi marii furnizori de telefonie imbunatatesc progresiv eficienta semnalul 4G inca 90 la suta din conexiunile online sunt efectuate in reteaua 3G. Un studiu aratat in raportul prezentat de testul free oferit de Google numit Think with Google sublineaza clar punctele sensibile din zona website si ofera sfaturile perfecte care principalele actiuni care trebuiesc intreprinse.

Acesta este un test care pe o scara a de 1-100 arata clar ce inseamna un website eficient in vanzari si conversii iar numele sau Think with Google tradus in limba romana inseamna: Gandeste alaturi de Google, ar trebui sa transmita clar mai multe mesaje unui antreprenor de afacere online.

Pentru ca vrem intotdeauna sa depasim asteptarile clientilor nostri, implementam cele mai bune si rapide solutii care asigura succesul unui brand. 

Oferim suport tehnic 24/7, 365/365.