logo weryon

Mentenanta Web

Scopul fiecărui proprietar de afacere este de a crea un flux constant de profit și, în mod ideal, de a conduce o afacere care nu are nevoie ca acesta să fie acolo tot timpul ... dacă împărtășești acest obiectiv Weryon Group reprezinta platforma care va poate ajuta să creșteți profiturile digitale și să obțineți o anumită libertate.

Cheile tale pentru a dobândi sănătate, bogăție și fericire

Scopul Weryon Group este sa va sustina și să va construiască o mașină de câștigat bani de multe cifre care rulează fără noi. Cu ajutorul minunatei echipe Weryon Group am creat o platforma unde lansarea unei noi afaceri durează de la câteva ore până la cateva zile. Putem petrece mult timp, zile sau luni pentru a povesti despre ce sta la baza platformei noastre dar scopul nostru este îmbunătățirea constantă și aplicarea.

Weryon Group - Rampă de lansare strategie de afaceri în mediul digital

Este posibil să conduci o afacere cu 6 cifre și să lucrezi doar 4 până la 5 ore pe săptămână? Există mulți proprietari de afaceri în care lucrează multe ore ... platforma Weryon Group îți oferă posibilitatea de a petrece mai mult timp în alte proiecte, sau cu copiii, sau chiar în activitățile tale preferate (pescuit, călătorii, sală... 

Primele noastre obiective au fost să lucrăm doar 6-7 ore pe zi, dar a fost nevoie de un program prelungit ani la rand până să ajungem la acest punct. Există o cantitate enormă de informații pe care orice proprietar de afaceri trebuie să le dobândească pentru a construi o afacere durabilă, profitabilă, care funcționează fără el și trebuie să spunem că și noi ne-am simțit la capătul puterilor de mult ori.

Organizare

Totul Pleacă de la Organizare și aici ai nevoie pentru început de un Plan de afaceri online, deoarece conține toate fundamentele esențiale la care trebuie să se ocupe orice afacere de TOP.

 Planul de afaceri online include:

  • Modelul dvs. de afaceri - Selectarea modelului de afaceri potrivit pentru dvs., stilul dvs. de viață și obiectivele dvs. de afaceri
  • Avatarul dvs. pentru clienți -  Definirea celui mai bun tip de client, care va aprecia produsele și serviciile dvs. și care va fi dispus să plătească o primă pentru servicii și rezultate de înaltă calitate.
  • Plan de marketing - Alegerea celor mai eficiente strategii de marketing pentru a vă atrage clienții ideali
  • Design și branding de site-uri web - Decizia privind cel mai bun design și structură pentru site-ul dvs. web, precum și brandingul dvs. online este un element vital care ar trebui perfecționat în timp.
  • Conținut și cadre de instruire - Elaborarea de conținut convingător, programe eficiente de instruire online și selectarea de povești și studii de caz care să conducă mesajul cheie către piața țintă.
  • Procese operaționale - Configurarea proceselor și sistemelor operaționale potrivite pentru a produce automatizarea simplificată automat și sistemul financiar pentru a urmări veniturile, progresul afacerii dvs. și rentabilitatea investiției.

Rapoarte Clare Bazate pe Transparentă

Rezultatele noastre se văd in grafice clare raportate zilnic, săptamanale sau o dată pe lună în funcție de pachetul ales. Weryon trimite clienților săi raportul clar cu situația afișărilor din marile motoare de căutare, trafic, sursele de trafic, un raport clar bazat pe evolutie sau regres creat în baza unei monitorizări zilnice. Schimbările pozitive in 99% din cazuri au apărut după primele 3 zile de la lansarea campaniilor noastre.

Weryon monitorizează în permanență semnele semnificative ale creșterii oferind date statistice. Când apare ceva important, Weryon sugerează o îmbunătățire susținută de date reale. Platforma Weryon include un set de instrumente care vă ajută monitorizați performanța, să răsfoiți segmentele conversiei, să urmăriți pozițiile castigate SERP sau regresul și să primiți alerte atunci când apar schimbări importante privind situația afacerii tale.

Realizăm Identității Digitale - Propulsam / Menținem Afacerea Ta La Nivel De Lider in Vanzări si În Marile Motoare de Căutare

Locurile de TOP din marile motoare de căutare nu pot fi decat un detaliu care implică timp ca pentru orice agenție SEO care oferă succes clienților săi iar succesul deplin este identificare cuvintelor cheie care asigură conversia.

Timpii pentru obținerea locurilor de TOP în marile motoare de căutare oferite de Weryon.ro sunt timpi record in Romania (Europa). Definirea, planificarea, coordonarea și realizarea activităților se fac urmărind procesele relevante de dezvoltare a afacerii tale si pentru a ne asigura că obiectivele specifice fiecărui Brand sunt atinse în termenele proiectului.

Stai Pe Val

Stabilirea priorităților, elaborarea unui program de lucru, monitorizarea progresului către obiective și urmărirea detaliilor, datelor, informațiilor, activităților. Analiza informații complexe asupra concurenței, identificare probleme, implementați soluții, ajustări ale priorităților, decizii procedurale eficiente gestionand timpul cu înțelepciune într-un mediu rapid.

Weryon înseamnă o muncă continuă pentru îmbunătățirea proceselor de management al proiectelor și o dezvoltare în tandem cu tehnologia iar planificarea și gestionarea versiunilor de software ne revin ca și îndatoriri.

Deși marii furnizori de telefonie îmbunătățesc progresiv eficienta semnalul 5G încă 90 % din conexiunile online sunt efectuate în rețeaua 3G.

Un studiu arătat în raportul prezentat de testul free oferit de Google numit Think with Google subliniază clar punctele sensibile din zona website și oferă sfaturile perfecte care principalele acțiuni care trebuiesc întreprinse.

Pentru că vrem întotdeauna să depășim așteptările clientilor nostri, Weryon implementează in functie de afacerea promovată cele mai bune și rapide soluții (perfectare cod, inbound marketing, funnels marketing, SEM Marketing) care asigură succesul unui brand pe o perioada nelimitată.

Ce Înseamnă Mentenanță cu Weryon Group

Atunci cand website-ul dvs. a intrat în regimul nostru de mentenanță înseamnă că locurile stabilite ca target în campaniile SEO sunt atinse și succesul poate fi sărbătorit.

Metoda dvs de control al pozițiilor SERP se poate face cu un singur click în raportul trimis de Weryon Group. Veți primi rapoarte în funcție de pachetul ales iar cu siguranța sunteți în locul dorit. Pentru orice alte subiecte relationate de afacerea dvs vă suntem alături în permanentă răspunzând prin căile de comunicare aflate în pagina de contact iar munca noastră de mentenanță nu înseamnă că este lipsită de activitate. 

Vom controla în permanentă pozițiile castigate si vom menține website-ul dvs. acolo unde am stabilit de comun. Ne asigurăm totodată că sunt respectate datele contractuale. Concurenta dvs. nu doarme și campania SEO off-page nu se va opri niciodată.