logo weryon

Marketing Online

Marketingul digital este parte din pachetele propuse de Weryon.ro. Optimizăm și personalizăm vânzările, punem pe roti afaceri digitale în mediul online.

Mesajele de marketing online ajung întotdeauna la clientul sursă și website-ul promovat devine targetul final. Marketing online, creare tunele de vânzări în funcție de nișă. 

Înțelegem si sustinem conștientizarea mărcii: strategiile de creare conținut inbound marketing si crearea content marketing viral sunt targetul final al acțiunilor noastre. Cu cât mai mulți oameni vorbesc despre afacerea dvs., cu atât creați mai multă conștientizare în rândul piețelor care poate nu au auzit de afacerea dvs. înainte.

Credibilitate Mărita: pe măsură ce mai mulți oameni continuă să vorbească despre și să vă recomande Brandul (afacerea dvs)., clienții noi încep să aibă încredere în dvs. și în serviciile sau produsele pe care le aveți de oferit. Credibilitatea dvs. crește și mai mult dacă influențatorii sunt afectați de viralitate în campaniile oferite.

ROI puternic: ca formă de marketing din gură în gură , ideile de marketing viral necesită investiții foarte mici, dar au o rentabilitate masivă în valoare. Cand lucrați cu o agenție de marketing viral, rentabilitatea investiției ar trebui să fie fenomenală.

Creăm loialitate față de marcă: campaniile virale de succes sunt adesea extrem de emoționale. Adesea, aceste campanii emoționale sunt excelente pentru a construi conexiuni profunde și durabile cu publicul țintă. O campanie virală ar putea începe prin creșterea gradului de conștientizare, dar, în cele din urmă, va dezvolta loialitatea în rândul noilor dvs. adepti (clienti).

  • Social Media Marketing
  • Display Advertising
  • Inbound Marketing
  • Search Engine Marketing
  • Email Marketing

Am obtinut multe victorii și ne perfectionăm permanent pentru a face diferenta în vânzări, atragerea clienților și întărirea căilor comunicative dintre client și ofertant.