logo weryon

Branding & Rebranding

Branding and rebranding
Branding and rebranding Branding and rebranding

Perfectionisti, dedicati si seniori în mediul online Weryon iti propunem Branding Next Level. Weryon este o firmă de branding din România care poate creiona Brandul tău în forma perfectă.

Ne concentram pe atragerea și conversia clienților potențiali, scăderea costului de achiziție a clienților finali și scurtarea ciclului de vânzare.

Pozitionarea Brandului Tău Acolo Unde Are Rost

Un brand puternic inspiră loialitate nu numai pentru angajații unei companii ci și pentru întregul traffic câștigat, sursa de unde apar și cumparatorii finali.

O strategie de branding perfecționată și concepută special pentru compania dvs. oferită de Weryon poate face diferenta in 2021. Practica brandingului se crede că a început la vechii egipteni, despre care se știa că s-au angajat în comercializarea animalelor încă de la 2.700 î.Hr. Cu trecerea anilor practica obiectelor de marcă s-a extins la o gamă mai largă de ambalaje și mărfuri oferite spre comercializare.

Brandingul este o procedură de marketing care are ca scop construirea unui brand - unicitate in schemele de culori, siglele și valorile care îi conving pe clienți într-un mod pozitiv.

Brandingul este modul în care mărcile se arată a fi opțiunea superioară pentru clienti atunci când iau în considerare serviciile lor. 

Procesul de branding este complet numai atunci când ați definit și luat în considerare aceste cinci elemente cheie: promisiune, poziție, trăsături de personalitate, poveste și asociații.

Weryon este una din mărcile românești care poate crea și consolida orice Brand, in funcție de identitatea mărcii dvs. și de solutiile care rezonează cel mai bine cu publicul dvs., tehnicile Weryon de Branding pot include:

Conștientizarea Brandului tău prin SEO - Vizibiliate in Locurile De Top din Motoarele de Căutare - Locul 4 de cele mai multe ori nu există deci pagina 2....

Conștientizarea Brandului prin Videoclipuri - YouTube Poate Avea un Impact Mare Asupra Afacerilor

Conștientizarea Brandului prin Campanii de Marketing

Conștientizarea Brandului prin intermediul Rețelelor Sociale - Facebook, Twitter

Automatizari Vanzări - Treci Pe Pilot Automat - Inteligenta Artficială

Conștientizarea Brandului prin Articole Informative (brand awarness) Bloguri, Forumuri, Profile și altele.