logo weryon

Branding & Rebranding

Branding and rebranding
Branding and rebranding Branding and rebranding

Perfectionisti, dedicati si seniori in mediul online Weryon iti propune Branding Next Level. Weryon este o firma de branding din Romania care poate creiona designul website dar si designul graficului de popularizare Brand.

Serviciile oferite de Weryon de Branding si Rebranding includ campaniile de remarketing oferite de Google. 

Alegerea unui pachet Full SEO Weryon ofera clientului un raport custom saptamanal.

Servicii Remarketing! Sursa: Google Remarketing Suport
Remarketingul afișează anunțuri către persoane care au accesat site-ul Web sau au folosit aplicația dvs. pentru mobil. Când oamenii părăsesc site-ul dvs. web fără să cumpere nimic, de exemplu, remarketingul vă ajută să vă reconectați prin afișarea de anunțuri relevante pe diferitele lor dispozitive.

 
Acest articol introduce in beneficiile remarketingului și tipurile de campanii AdWords de remarketing.


Beneficii
Indiferent dacă doriți să conduceți activități de vânzări, să creșteți înregistrările sau să promovați gradul de cunoaștere a mărcii dvs., remarketingul poate fi o componentă strategică a publicității dvs.

Puteți ajunge din nou la persoanele care au interacționat cu afacerea dvs. Puteți să le faceți publicitate atunci când aceștia caută, vizitează alte site-uri Web și utilizează alte aplicații mobile.
Listele se concentrează pe publicitatea dvs.:  Creați liste de remarketing pentru cazuri specifice. De exemplu, o listă adresată persoanelor care au adăugat ceva în coșul de cumpărături, dar nu au efectuat o tranzacție.
Acoperire pe scară largă: puteți accesa persoane din listele dvs. de remarketing de pe dispozitivele lor în timp ce navighează peste 2 milioane de site-uri web și aplicații mobile.
Prețuri eficiente: puteți crea campanii de remarketing de înaltă performanță cu licitare automată. Licitarea în timp real calculează suma licitată optimă pentru persoana care vă vede anunțul, ajutându-vă să câștigați licitația publicitară cu cel mai bun preț posibil. Nu există costuri suplimentare pentru utilizarea licitației Google.
Crearea ușoară a anunțurilor: Creați gratuit anunțuri text, imagine și video cu Galeria de anunțuri. Combinați o campanie de remarketing dinamic cu machete de galerii de anunțuri pentru a scala anunțuri frumoase în toate produsele sau serviciile dvs.
Statistici privind campaniile: veți avea rapoarte despre performanța campaniilor dvs., unde se afișează anunțurile dvs. și despre pretul platit.
Ajutați clienții să vă găsească: afișați anunțuri vizitatorilor anteriori care caută în mod activ afacerea dvs. în Căutarea Google.

Modalități de remarketing cu Google AdWords, Servicii oferite de Weryon

Remarketingul standard: afișați anunțuri vizitatorilor dvs. din trecut în timp ce răsfoiesc site-uri și aplicații din Rețeaua de display. Aflați mai multe
Remarketingul dinamic: Îmbunătățiți rezultatele dvs. cu remarketingul dinamic, care duce remarketingul la nivelul următor cu anunțurile care includ produsele sau serviciile pe care le-au văzut pe site sau pe aplicație. Aflați mai multe
Liste de remarketing pentru anunțurile afișate în rețeaua de căutare: Afișați anunțuri vizitatorilor dvs. din trecut, deoarece efectuează căutări ulterioare pentru ceea ce au nevoie pe Google, după ce părăsesc site-ul dvs. web. 
Remarketingul video: Afișați anunțuri persoanelor care au interacționat cu videoclipurile dvs. sau cu canalul YouTube pe măsură ce utilizează YouTube și răsfoiți videoclipuri, site-uri web și aplicații din Rețeaua de display.
Lista de remarketing a listei de clienți: cu potrivirea clientului, puteți încărca liste de informații de contact pe care le-au oferit clienții dvs. Atunci când acești oameni sunt conectați la Google, le puteți afișa anunțuri în diferite produse Google.

Firma Weryon ofera servicii complexe care includ si remarketingul oferit de Google care este de fapt si liderul mondial in marketing.