Succesul Nu Este un Mit – Încearcă Pachetul Mix Marketing Weryon

Succesul Nu Este un Mit – Încearcă Pachetul Mix Marketing Weryon

Ascultând un coach care promovează marketingul, vei descoperi că succesul vine adesea după mai multe eșecuri. Află ce nu te învață un coach despre marketing.

Este adevărat că un drum către succes nu este pavat cu cea mai prețioasă marmură permisă traficului intens si nu toți pamantenii isi doresc o viața antreprenorială

Dar de unde provin aceste eșecuri?

Majoritatea dintre noi înțelegem anumite aspecte pe măsură ce le experimentăm și ne confruntăm cu realitatea practică. În teorie, totul pare simplu. Totuși, chiar și atunci când achiziționezi cel mai bun curs de marketing, succesul nu depinde doar de tine. Experiența unor profesioniști în dezvoltarea web (backend și frontend), designeri UI/UX, un expert SEO senior și o echipă de copywriting joacă un rol crucial.

Cumpărarea unui curs de marketing nu este suficient pentru a deveni o autoritate în domeniul tău și pentru a obține poziții bune în rezultatele Google. Există multe cursuri și competențe pe care trebuie să le asimilezi. În esență, vei achiziționa un curs care te va învăța cum să atragi atenția publicului, dar nu vei descoperi formula perfectă până nu devii mai mult decât un simplu cumpărător de cursuri de marketing.

despre succesul digital

Apoi, despre resurse vei afla după ce ai plătit cursul. Și pentru că ai investit în acest curs, vei avea acces la cele mai bune prețuri (de până la x3) la resursele pe care experții le cunosc în proporție de 30% și le prezintă ca indispensabile.

Pe parcursul cursului, vei deveni familiarizat cu numeroase resurse și vei beneficia de atenția coach-ului. Totuși, la finalul cursului, vei fi îndrumat să atragi atenția prin intermediul rețelelor sociale, ceea ce poate fi realizat gratuit. Această abordare poate duce uneori la pierderea demnității, reducând un simplu “like” la o acțiune banală.

De la crearea unei comunități în jurul brandului tău până la obținerea autorității pe cuvintele cheie tranzacționale suntem alături de tine. La Weryon Romania multe dintre serviciile SMM (Social Media Marketing) sunt oferite gratuit. De ce? Pentru că suntem o agenție de dezvoltare web avansată și o firmă de marketing SEO dedicată. Și, așa cum bine știm, în contextul monopolului rețelelor sociale, preferăm să oferim acest loc împreună cu unele dintre cele mai avansate software-uri de marketing care vor lucra zilnic pentru a promova afacerea ta. Acestea sunt soluții pe care nu le-am întâlnit la alți profesioniști din industrie și pe care le punem la îndemâna clienților noștri.

Este simplu de înțeles: nu putem pune preț pe traficul social, la fel cum Google nu acceptă acest tip de trafic în campaniile plătite din AdSense. 

Stimați domni și doamne, pachetul Weryon include munca unei echipe de seniori în dezvoltare web (backend și frontend), designeri UI/UX, un departament SEO și o echipă de copywriting – acei storytellers de care, probabil, ați mai auzit.

Am simplificat totul și am creat aceste pachete care promit eficiență din partea unei din firmele SEO pionere în Romania. Astăzi eficiența se poate observa în fiecare afacere care a ales pachetul nostru de promovare.

Îți propunem cele mai tari cuvinte cheie care aduc profit, iar tu alegi pe care le păstrăm ca să te transformi într-o autoritate în domeniul tău.

evolutia SEO a unei afaceri promovate de Weryon

Ne ocupăm de toate detaliile, ca să fii mereu la curent cu evoluția – primești rapoarte zilnice despre evoluția în SERP si a traficului. Noi ne asigurăm de toate, de la repararea erorilor de indexare (de obicei parte din auditul Page Speed – Google) până la SEO on page și off page, SEM și marketing pe rețele sociale.

Ce oferă acest pachet?

Despre SEO am discutat mult, dar să-l definim altfel: este scurtătura dvs. către succesul digital, eliminând necesitatea cunoașterii de către dvs. sau de către managerul de marketing a problemelor întâmpinate de la nivelul antreprenorului până la liderul unei echipe de marketing și dezvoltare web profesională.

  • Nu mai este nevoie să identificați erorile tehnice ale afacerii dvs. – rezolvăm erorile din site-ul web, magazinul online, aplicația etc.
  • Nu mai este nevoie să plătiți pentru un audit tehnic care pare mereu la fel și niciodată cel potrivit pentru a asigura că veți rămâne în ascensiune.
  • Nu mai este nevoie să înțelegeți SEO și să cumpărați resurse pentru creșterea organică a afacerii dvs.

La Weryon SEO România am adunat toate resursele necesare și le-am definit prin aceste pachete SEO disponibile pe paginile cu produsele Weryon.

Nu ezita să ne contactezi; suntem întotdeauna pregătiți să te asistăm în drumul tău către succes! 

Lasă un răspuns