Câteva din Culisele unei Firme de SEO – 15 Ani de Analiză și Culegere Date

Câteva din Culisele unei Firme de SEO – 15 Ani de Analiză și Culegere Date

În mod frecvent, primim numeroase întrebări legate de optimizarea SEO, iar astăzi ne-am propus să aducem mai multă claritate în legătură cu unele dintre nelămuririle cele mai persistente.

Pe parcursul a 15 ani de activitate aici la Weryon am înțeles îngrijorările antreprenorilor care aleg să colaboreze cu o firmă de SEO, și suntem încântați să dezvăluim câteva dintre strategiile acumulate în urma conversațiilor cu antreprenori din diferite țări de pe întreg globul.

Competiția devine tot mai intensă de la o zi la alta?

Una dintre întrebările care rămâne prezentă în mințile multor antreprenori din sfera afacerilor digitale, indiferent de naționalitatea lor, este: “În cât timp site-ul meu va fi indexat după lansare? si: “Eu când încep vânzările?”

Atunci când ne referim la indexare este despre indexarea pe cuvintele cheie care generează venituri, am întâlnit și cazuri în care dorința suna: “ne dorim să fim prezenți măcar pe numele nostru…” “cel puțin pe numele brandului…”. Răspunsul oferit de către echipa noastră de specialiști în optimizarea SEO poate uneori să surprindă: “Probabil că indexarea nu va fi sesizată prea curând, și vă vom explica și de ce.

În ceea ce privește competiția, care devine tot mai intensă de la o zi la alta nu vrem decât să amintim si vom lăsa această discuție pentru altă ocazie si cu foarte multe argumente in postările din trecut. Totuși, dacă încă sunteți în căutarea de indicii, vă sugerăm să consultați Google Trends. În plus, recomandăm să vă bazați pe surse oficiale, precum Google Search General. În data de 25. 05. 2023 a fost rezolvată ultima eroare privind afișarea pe telefoane, procese care sunt incluse în pachetele SEO Weryon.

Am vrut încă de la început să oferim mai mult decât facturăm și deși suntem la 15 ani de la apariție principiile au devenit și rămas parte din valorile firmei noastre.

25 05 2023

Așadar, subiectul de astăzi pe care îl aducem în discuție în cadrul acestui articol este legat de o problemă comună pentru antreprenorii din mediul digital:

“Cât de curând voi putea recolta beneficiile?”

Similar trecerii prin furcile caudine, există peste 800 de algoritmi care se asigură că veți ocupa locul pe care îl meritați în rândul rezultatelor de căutare iar munca depusă de o firma SEO este de a îndeplini aceste cerințe mai bine decât concurența dvs.

Care sunt cele mai recente acțiuni desfășurate în domeniul SEO de către compania dumneavoastră?

Google Consola Analitycs

Suntem siguri că mulți dintre cei pe care îi alegeți pentru a reprezenta departamentul SEO din cadrul companiei au dorința de a progresa și de a-și valorifica munca, dar absența datelor esențiale poate duce la conflicte majore și, de cele mai multe ori, la eșec.

Prin urmare, răspunsul la întrebarea “Cât timp durează până când voi vedea rezultatele?” este că, atât timp cât o echipă bine aleasă se ocupă de acest aspect, cu siguranță puteți culege roadele. Iar dacă lucrurile nu merg conform așteptărilor, înseamnă că echipa nu este completă.

Descoperă puterea optimizării SEO alături de Weryon!

Realizăm website-uri de impact și strategii de marketing personalizate pentru succesul afacerii tale. Analizând traficul din luna august 2023 pe zagato-înmatriculări.ro (client Weryon), observăm că sâmbăta se înregistrează o scădere a vânzărilor. Însă nu uita, fiecare afacere are particularitățile sale. Împreună la Weryon ne asigurăm că strategiile tale se adaptează nevoilor specifice ale industriei tale.

analiza traficului client weryon

Întrebarea legată de momentul vânzărilor este complexă. De obicei, sâmbăta înregistrăm mai puține vânzări comparativ cu zilele lucrătoare unde vânzările cresc odată cu traficul. Totuși, în industria ta și specificul afacerii pot influența acest aspect.

Fiecare afacere este diferită însă succesul are același itinerar

Mai jos sunt pozițiile SERP din Google România obținute pentru clientul Weryon în urma pachetul individual găsit în pagina cu prețurile pentru serviciile (care includ mentenanță totală pentru afacerea dvs online) SEO propuse de weryon. Pe lângă faptul că asigurăm contractual pentru fiecare afacere un plan de marketing de succes suntem echipa care va securiza totul pentru dvs. în modul corect.

SEO Rezultate

Noi te ghidăm spre succes prin planificare atentă și strategii adaptate pentru produsul sau serviciile tale. Descoperă Weryon și transformă-ți afacerea într-un succes online durabil! 📈

Mai jos aveți un video despre cum merg căutarile în Google, cu siguranță nu vreti să il ratați la fel cum nu o să vreți să ratati următoarele postări de pe blogul nostru despre Succes online prin marketing, SEO si realizarea unui website profesional, nu rata în a marca blogul nostru la căsuța ta preferată din favoritele bookmarks.