Poveștile De Succes Pot Avea Si Gust Amar La Început de Drum

Poveștile De Succes Pot Avea Si Gust Amar La  Început de Drum

Salutare prieteni! După cum v-am obișnuit scriem mult, scriem despre ce facem noi aici la weryon.ro, cum scriem poveștile de succes pentru clienții noștri pas cu pas…

În ultimele zile de audituri tehnice la câteva afaceri diferite care au apelat la serviciile noastre SEO&Marketing și care au inclus și auditul tehnic vă putem spune ce am găsit, și, ce amar gust lasă câteodată concluziile finale.

În articolul de azi deși nu suntem aici pentru a da cu piatra parcă se simte că nu mai sunt pietre de până să începem… sau terminat… parcă nu mai sunt… de aruncat către zona de “competențe și alegeri inspirate”. Încercăm întotdeauna să menținem o linie pozitivă iar mesajele noastre cu atât înțelese mai bine cu atât de mult pot asigura protecția necesară împotriva nesăbuinței.

Nu o să începem să dăm nume însă nu te baza pe asta, nu apreciem circul dar poate veni si ziua când poti găsi numele companiei sau personal în blogul sau resursele firmei noastre de optimizare SEO cu Recomandare Pro sau Contra. Sigur, cu un pic de sos picant dulce extra acrisor din partea copyrighterului care se ocupă de textele de marketing poate reflecta imaginea perfectă a ceea ce vinzi în 2023 sau ceea ce ai vândut înainte de 2023.

Exclude Cercul Vicios din Afacerea Ta

Analizăm site-uri plătite “developerilor care caracterizează marea piată românească” cu sume considerabile și care nu suportă o actualizare, cu plugin-uri virusate. Site-uri executate cu teme gratuite care dupa prima lună forțează antreprenorul (dacă află – băieții “deștepți’ blochează notificările și clientul nu vede) să cumpere varianta cu plată si unde zecile de pluginuri aferente devind indisponibile dacă nu sunt plătite.

Site-uri “no name” unde după un an – chiar doi de plată pentru serviciile de mentenanță nu sa binevoit să se adauge titlul – H1. Oare acestea sunt acele motive de frustrare din discuția dvs. cu echipa de promovare afacere prin SEO?

Site-uri unde baza de date este compromisă iar furnizorul de servicii de hosting a anulat pluginul hackuit însă nu a avut și “binevenita- binevoita dorință de a îl ajuta pe cel care îi răsplătește periodic plătind factura” ieea de a anunța și plătitorul final.

Este incredibil cum decurge aceste cerc vicios unde antreprenorii din România investesc fără cunoștințe aprofundate.

parte din audit tehnic website

Concluzie – Dacă este ieftin este și bun?

După cei 15 ani activitate aici la Weryon au fost executate mii de audituri, mulți din antreprenorii care au solicitat acest audit tehnic au ales să lucreze cu noi în eliminarea problemelor și mulți nu.

Realizarea unui website nu se poate face cu băiatul bun la toate….

Atunci când dorești o carte de vizita în format electronic și mai dorești ca acea carte de vizită să fie văzută de cei care străbat internetul iți recomandăm să ceri un audit gratuit. Te poate proteja de pierderea unor mari sume, te poate proteja de pierderea timpului aferent așteptărilor care nu vin în cele mai multe dintre cazuri…

Despre prețuri… la Weryon sunt mai mult decât acceptabile și aici aveți certitudinea că ne pasă. Serviciile noastre de optimizare SEO aduc lumină în planul dvs de marketing online si rezolvă ceea ce alții ascund.

Lasă un răspuns