Studiu de Caz Pizzerie Restaurant Tulcea – De Ce Optimizare SEO

Studiu de Caz Pizzerie Restaurant Tulcea – De Ce Optimizare SEO

Salutare Tuturor!, sunt Veronica Stefan din cadrul Weryon Impex și azi am din nou bucuria de a prezenta evoluția afacerilor promovate de echipa noastră prin metoda SEO.

Acest articol poate fi oricând considerat un ghid SEO al unei afaceri de succes din industria horeca. Este mai puțin de o lună de zile de la lansarea campaniei SEO pentru noul nostru proiect (TulceaFood.ro). Vezi evoluția SERP dupa 30 zile de analiză și poți înțelege de ce afacerea ta are nevoie de SEO și de o echipă expertă.

După cum bine credem că știți odata ce sunteti un vizitator al blogului nostru despre marketing serviciile SEO oferite de Weryon încep cu un audit în urma caruia se vor fixa toate erorile de indexare iar unul din următorii pasi este indentificarea cuvintelor cheie care aduc profit.

Analiza Google Search

Mai sus în print se pot observa tendintele dupa optimizarea site-ului, dupa ce am obținut un scor aproape perfect în auditul web.dev (mai jos atasat print) echipa noastră a trecut la optimizarea „SEO off page”

Screenshot 2023 04 06T103853.644

Mai departe am identificat cuvintele cheie generatoare de profit și am stabilit targetul. În poza de mai jos sunt o parte a cuvintelor cheie fixate ca target pentru afacerea promovată de Weryon extrase din softul de monitorizare SERP. Acest instrument de raportare mai are rolul și de a ne anunța câte căutări lunare sunt pentru fiecare cuvânt cheie în browserul Google Chrome, şi sunt identificate oportunităţile valabile pe mobil în cazul de față.

O poză cât o mie de cuvinte

Să privim mai cu atenție si vreau să subliniez aici situația cuvântului cheie: Restaurant Tulcea” care după cum se vede în printul de mai jos la data începerii campaniei SEO nu era indexat în motorul de căutare Google. Ce mai putem observa cu usurință aici este că acest cuvânt cheie are cel mai mare număr de căutări lunare, deci? putem considera că este unul dintre cele mai bune cuvinte cheie dacă nu cel mai bun?

Pentru cei care sunt la prima vizită pe site-ul nostru și poate nu este chiar simplu de înțeles acest print, am să încep prin ai felicita că au ajuns aici și-o să explic din nou ce se poate înțelege la analiza acestor date.

În prima rubrică aveți coloana unde sunt așezate cuvintele cheie monitorizate în cazul acestui proiect, următoarea coloană “Change” înseamnă ultima schimbarea / evoluția cuvântului cheie. (Pentru cei care sunt noi în lumea SEO acest proces de înaintare sau regres este intitulat Google Dance) Următoarea coloană este “Latest” care înseamnă ultima poziție și cea actuală.

„Best” înseamnă cea mai bună poziție deținută vreodată, și atenție la “First” care ne spune prima poziție care a ocupat-o site-ul scalat pe acel cuvânt la data introducerii la analiză.

L-Vol (local volume) înseamnâ numărul de căutări lunare pentru fiecare cuvânt cheie la nivelul orașului target analizat în cazul nostru Tulcea și ultima coloană avem G-Vol (global volume) numărul de căutări lunare în motorul de căutare Google la nivel de țară, atenție analiza prezentată aici este valabilă doar pe mobil.

Pentru desktop avem alt raport și alt număr de căutări deci și alte oportunități însă cum în ultimii ani telefonul este cel mai important device rămâne preferat și în prezentările noastre. Clienții dvs. folosesc telefonul să descopere și să acceseze ofertele companiilor mai mult decât oricând iar statisticile din ultimii ani în acest caz sunt chiar încântătoare. Dacă încă te gândești să începi o afacere online nu mai ezita, profită la maxim de internet și construiește o afacere vizionată zilnic de milioane de oameni. Nimic nu te poate reține să vinzi mai bine ca niciodată iar serviciile de marketing și SEO pot aduce afacerea ta pe noi culmi ale succesului.

In acest print extras din softul de monitorizare se mai poate vedea data și ora când a fost realizat ultimul update și în cazul de față este data de 03.05.2023 ora 08.34 AM.

situatia SERP a afacerilor promovare prin SEO

Mai jos aveți un print cu câteva din cuvintele cheie în lucru și poziția actuală a website-ului promovat prin metodele SEO off page. De menționat aici că acest print este parte a raportului zilnic primit de toți clienții Weryon pentru serviciile SEO. Promitem bucurii zilnice prin rapoartele Weryon, dacă doreai o cale sigură către un Brand personal acum este momentul să intri în posesia lui!

evolutia unei afaceri promovare prin SEO

Cum vi se par aceste cifre?

Se spune că o poză valorează cât o mie de cuvinte. Pentru a merge mai departe cu analiza aveți posibilitatea să verificați chiar acum în zona dvs. și să observați dacă softul nostru de monitorizat se înșală asupra pozițiilor din Google. El în acest moment anunță că site-ul se afla pe poziția 13 pe cuvântul cheie: „restaurant Tulcea” ceea ce înseamnă pagina 2 din motorul de căutare Google iar dacă ați ajuns până aici puteți totodată să analizați și site-ul web. Asta dacă doriți să înțelegeți de ce viteza si SEO are un cuvânt de spus în succesul afacerii dvs.

Ne puteți lăsa sub formă de comentariu unde ați găsit dvs. (poziția SERP a site-ului TulceaFood.ro), o să publicăm comentariile dvs. iar dacă doriți un audit tehnic al site-ului, magazinului, aplicației nu ezitați să ne cereți ajutorul, la Weryon este gratuit. Cu drag ajutăm iar ceea ce ne face să oferim serviciile de excelență în optimizarea motoarelor de căutare încă de la începuturile Weryon nu a fost niciodată relaționat cu câștigul material. Fapt care îl demonstrează prețurile practicate de compania noastră în ceea ce privește pachetele SEO&Marketing unde aveți inclus tot ce aveți nevoie pentru a scoate afacerea dvs. în fața celor mai mulți și ideali clienți.

Bineînțeles campania aferentă acestui proiect este pe departe a fi încheiată și cu drag vă v-om ținem informați în viitor despre evoluția acestei afaceri.

Aveți și dvs. o afacere tip restaurant?

Pizzerie sau orice altă locație unde se mănâncă, se doarme, sunt organizate petreceri…etc și se dorește vizita a mai multor vizitatori/clienți/potențiali? Noi suntem aici încă din 2007 și în continuare vom face afacerile locale naționale sau internaționale mai bune și mai cunoscute. În curând avem pregătite și alte povesti de succes care vor demonstra de ce este bine să ai un plan de marketing puternic în 2023 și pentru tot restul vieții.

Știm cu toții ca serviciile SEO sunt investiții de termen lung, ceea ce trebuie conștientizat aici totodată cu acest concept este că nici o afacere nu sa făcut mare într-o noapte. Atunci când ați decis să lucrați cu o firmă SEO de încredere sunteți pe calea de a asigura succesul deplin al afacerii dvs. totodată fiind și singura cale de a deține un Brand de succes în lumea online.

Nu uita să te abonezi la blogul nostru dacă-ți plac știrile despre marketing SEO și web development. Este gratuit să fii informat și cu siguranță aici este locul unde teoria întâlnește practica iar despre experiență vă lăsăm pe dvs să ne oferiți o notă. În continuare vă urez un sfârșit de săptămână fericit! – cât mai prosper! Poveștile despre succes la Weryon vor continua.

Lasă un răspuns