Ce Vând Romanii Cel Mai Mult? Timpul, – Răspuns 100% Real

Ce Vând Romanii Cel Mai Mult? Timpul, – Răspuns 100% Real

După o analiză continuă a traficului de mai bine de 10 ani și folosind cele mai avansate instrumente de măsurat trafic oferite gratuit de Google dar și plătite am aflat că:

Cele mai multe căutări în Browser-ul Google de către poporul roman sunt relationate cu locurile de muncă în străinătate și nici pe departe în industria îmbunătățirii personale, a afacerilor, realizare website, firme și servicii SEO, marketing, automatizări afaceri.. sau orice altceva din zona asta.

Relationat cu succesul personal… cuvantul cheie “dezvoltare personală” are 5000 de căutări lunare. În ideea de a lucra în Germania de exemplu „locuri de munca Germania” și cum poți vedea mai jos are 18.000 de căutări in browser-ul Google.ro, ceea ce în modul meu de gandire spune multe cand te gândești că această țară este doar una din țările din preferatele românilor de a munci în afară.

analiza cuvinte cheie

Deși ne-am propus să ținem linia unui blog plin de bucurii cum suntem în majoritatea timpului nu putem sa ne facem ca nu vedem și este Dureros cand stii cat de usor poate fi sa fie si bine, și, este și mai dureros cand vezi unde se merge cu pași repezi, așa zisul trend, este dureros cand știi să citești printre rândurile unui text publicitar.. video… etc, cand intelegi SEO si factorii de manipulare dintr-o campanie gen Cambridge analytica…

Tot respectul pentru recrutorii de succes, de asemenea toata stima pentru antreprenorii care se gandesc la oamenii înainte și apoi le oferă un loc de muncă, cei care stiu cum să transforme orice zi într-un real succes. 

monitorizare trafic

Îți oferim O LISTA CU Portalurile cu locuri de muncă din Europa și nu numai în paginile noastre de Facebook, Linkedin, Insta, Twiter… unde poți aplica Gratuit. DE CE GRATUIT? În primul rând pentru că ne iubim țara și familia, frații, amicii și nu vedem cu ochii buni ideea de a plăti ca să poți munci… avantajul de a crea un spațiu mai bun, de calitate, de a avea trafic acolo unde este durerea a fost atins, targetul de recrutări mereu a fost atins. 

A fost necesară extinderea parteneriatelor Weryon care din 2007 a prins un contur mai mare decât ne putem imagina la momentul lansării noastre. Am adăugat în lista noastră de parteneri Careerjet Internațional, una dintre cele mai mari firme de recruitment din Europa și nu numai. De foarte multe ori clienții noștri ajung să fie nevoiți să angajeze și trebuia să le oferim un răspuns prompt. 

Vrei sa știi cum am redus costul anunturilor lunare de pe Linkedin de la 2000 euro la 0 și am avut rezultate cu 300% mai bune

Da, prin folosirea experienței (3 ani de furnizare servicii SEO catre InfoMunca), a marketingului pe mai multe canale, prin combinarea serviciilor de SEO și a resurselor dar și prin implementarea factorilor de automatizare pe care tehnologia le oferă am reușit să putem aduce bucuria companiilor de a renunța la anunțurile plătite zilnic, sau orice alta forma de a recruta.

Vrei să știi cum anunturile plătite timp de 8 luni pentru recrutarea de personal calificat nu au avut randamentul celor 40 zile de campanie de recrutare Weryon.

Fixează o convorbire cu un agent Weryon.

Pană cand un telefon a anunțat un agent de al nostru ca trebuie sa oprim campania că sunt deja 40 de CV-uri peste cerința. Luam exemplul cel mai recent, compania Refresh AMS care a investit mai bine de 40.000 euro în anunțuri de recrutare personal calificat în Marea Britanie iar prin metoda noastra a renuntat la orice alt serviciu? Intreaba-ne cum. Și dacă tot am amintit de Refresh Ams nu putem decat sa felicitam romanii din spatele acestei afaceri de succes iar dacă doriți o echipa calificată pentru automatizarea cu benzi transportatoare în spațiile comerciale mari va recomandam cu drag Refresh AMS.

Am întâlnit un personal calificat și o echipă de români respectați de unii dintre cei mai importanți oameni din Marea Britanie. Stiti clișeul acela cu echipa și familia…da, sa stiti ca sunt și cazuri fericite și nu mereu doar marketing, noi l-am văzut in cele 8 luni de lucru cu aceasta echipa.

(3 secunde de atenție îți pot schimba viața), noi aici la Weryon România îți oferim mult mai mult decat atat.

Vezi ultimele studii de Caz afișate pe www.weryon.ro. Toți avem oportunitatea sa construim ceva care poate rezista generații, care va aduce satisfacția că am folosit timpul în folosul nostru. Weryon la început a fost un vis, apoi o posibilitate și azi un mod de viata pentru mulți dintre noi. Am urmat visul și tu poți urma visul tău, cum ar fi afacerea ta.

Constructor? Poți avea echipa ta și de lucrări ne ocupăm tot noi iar tu nu trebuie sa ridici un deget.

Fixează o convorbire cu un agent Weryon.

Horeca? De ce să nu ai restaurantul tău plin de clienți indiferent de locație (nu conteaza ca este în România sau Spania).

Șofer sau proprietar de firma de transport? Poți avea firma ta de transport mult mai buna. Ai un magazin online sau dorești unul? Vezi cum am reușit sa crestem veniturile magazinelor promovate citind blogul nostru. Intreaba-ne cum, este gratuit și cu drag răspundem. Din 2007 lansăm afaceri de succes pentru piața internațională și dorim sa ne facem muncă cunoscută și acasă. Pentru unii dintre noi asta contează cel mai mult.

locuri de munca it

Ia legătura cu noi sau mai bine pentru început studiază www.weryon.ro, salvăm timp de ambele parti. Acordă cateva minute și citește (Blog, pagini speciale…), vezi despre ce este vorba, sunt multe exemple de afaceri care sunt susținute de echipa Weryon de mai bine de 8 ani în TOP.

Fabrica de Succes

Oricine isi doreste poate ajunge acolo unde dorește și mai ales cand nu este nevoie sa ridici un deget. Nu îți spunem că nu o să ai implicare pentru că de tine va depinde totul și va trebui sa fii 100% implicat. Nu există succes fără implicare și afaceri de lungă durată inventate într-o noapte.

Vezi studiile de caz SEO Weryon România, pot stimula creativitatea și comerciantului din dvs. unde timpul nu este singura comoară care este de comercializat, fixează o programare prin chat-ul live, este gratuit.

Suntem aici de luni pană vineri și cu o reală bunăvoință putem trece rapid în revistă itinerariul care trebuie urmat și totodată putem și concepe un plan pentru afacerea dvs. din România sau de oriunde internetul este prezent.

Un plan care se va îmbunătăți neîncetat și care va aduce mai multe bucurii și satisfacții decât vă puteți aștepta, sau decat pot sublinia cuvintele pe blogul unei agenții de marketing din România Europa. 

Servicii SEO Studiu de Caz

Vezi cum poți comercializa timpul și serviciile sau produsele pe care le oferi în cadrul unei afaceri de succes.

Dacă aveți o imagine clară a site-ului, puteți să-l creați folosind un template, fără să angajați oameni specializați.

Lasă un răspuns