Cum Aflăm Problemele Care Rețin un Website să Avanseze

Cum Aflăm Problemele Care Rețin un Website să Avanseze

Depistarea erorilor care vă rețin să avansați. Vă oferim o oportunitate de a scăpa de probleme și de a-ți reduce pierderile financiare din cauza erorilor.

Pregătirea timpurie și minuțioasă pentru lansarea afacerii dvs. este crucială pentru maximizarea potențialului în această perioadă critică. Lansarea fiind un eveniment rar implică multe funcții în cadrul unei companii, antreprenorii se luptă să îl castige în mod optim si cu cunostintele unui amic de cele mai multe ori ceea ce nu poate fi benefic în marea majoritate din cazuri.

 Alegerea de a lucra cu marketerii, expertii SEO România, developerii (front end, back end, designer) poate fi foarte inspirată, mulți o pot considera exagerată, noi sperăm că este parte din planul dvs. activ sau cel din viitorul apropiat.

Weryon este o firmă de development la bază, ne concentrăm pe serviciile SEO & marketing oferite pentru asigura succesul nostru și al partenerilor noștri. A tine pasul cu update-urile este o dovadă că vă pasă și că doriți ca succesul să fie parte din viața de zi cu zi.

Pentru a face fata competitiei și a garanta succesul unei afaceri pe termen lung ai nevoie de mult mai mult decat realizarea unui website. Un website este o carte de vizită care nu este văzută de nimeni, pentru a ajunge la publicul dvs. este o întreagă călătorie care devine din ce în ce mai aprofundată. Tocmai ați luat un produs în care 5 agenți de marketing pe internet dezvăluie ce a trebuit si unde sunt ei astăzi. Eu personal știu că fiecare dintre acești marketeri sunt
si fac peste 6 cifre pe an în afacerea lor online datorită implicării.

Ce îți spune asta? Ar trebui să vă spună că oricine poate face asta. Simplu fapt. Oricine care nu
caută scuze si fortează înainte este consecvent în creșterea afacerii.

Îți tratezi afacerea ca pe o afacere la care se lucrează cel puțin 20 de ore pe saptamană?

Înainte de a țipa AFIRMATIV, ăsta sunt eu, vreau să te gândești la asta, că acest lucru nu include verificarea e-mailurilor, vizionarea Newsfeed-ului Facebook sau petrecerea timpului pe Facebook si Instagram. Mă refer la ore productive în care tu stai să stai cel puțin 4 ore, 5 zile pe săptămână și să lucrezi efectiv pentru a crea conformitatea cu brandul tau.

Specialiștii de marketing postează în mod constant orice și orice pe rețelele lor de socializare, apoi se întreabă de ce publicul lor nu se implică… „Secretul” pentru a reuși nu este să postezi cât mai mult posibil și, de fapt, dacă postezi prea des, poate face mai mult rău decât bine…

Când vine vorba de marketing este
ÎNTOTDEAUNA DESPRE CALITATE ȘI NU CANTITATE…

Povesti Noi Weryon – Deci Noi Provocări

page speed audit

Dacă utilizați Lighthouse, Web.Dev, Page Speed Insights… pentru a vă analiza site-ul este posibil să fiți familiarizat deja cu “Timpul pentru Interactiune” – Valoarea atribuită momentului în care vizitatorii pot interacționa cu website-ul dvs. și pot primi un răspuns. 

Timpul până la Interactiune este afișat în Raportul Lighthouse

Ce sunt sarcinile lungi si de ce trebuie să fiu atent?

O sarcină lungă este un cod JavaScript care monopolizează firul principal pentru perioade lungi de timp, determinând „înghețarea” interfeței de utilizare.

În timp ce o pagină web se încarcă, sarcinile lungi pot lega firul principal și pot face ca pagina să nu răspundă la intrarea vizitatorului, chiar dacă pare gata accesibila. Adesea, meniul și restul butoanelor nu funcționează… pare cunoscut?

Te chinui să ții pasul cu concurența?

Auditul WERYON vă poate ajuta să identificați și să rezolvați toate problemele din site-ul dvs web. Echipa noastră de developeri si experți SEO vă va revizui site-ul cat si serverul unde se afla gazduit, vă va analiza sursele de trafic și vă va implementa cele mai bune strategii si produse pentru a vă ajuta să vă poziționați mai sus.

timpul de incarcare

Vă oferim o soluție rapidă pentru a evita pierderea unei sume importante. Orice poveste Weryon începe cu audit server, audit website, audit trafic, audit linkuri și de multe ori show-ul poate continua, deși trebuia să se oprească.

Efectuarea Auditurilor de Securitate Cibernetică

Clientii nostri răman uimiti de bucurie cand le spunem că auditul și rezolvarea este inclusă, și este parte aferentă în orice pachet SEO comercializat de Weryon, sustinand creșterea valorică a serviciilor noastre. Arunca o privire pe Ghidul de Optimizare SEO on Page, vă poate ajuta dacă ati plecat în această călătorie de unul singur.

audit tehnic

Ce cauzează sarcinile mele lungi?

Scripturile mari sunt adesea o cauză majoră a sarcinilor lungi, așa că luați în considerare împărțirea lor. De asemenea, ține cont de scripturile de la terți; Sarcinile lor lungi pot întârzia conținutul principal să nu devină interactiv.

Vocea ta este puternică dacă controlezi FACTORII CARE FAC DIFERENTA

audit lighthouse

Obtineti un audit complex și descoperiți de ce nu avansați

Păstrați paginile cu o viteza de reactie bună. Minimizarea sarcinilor lungi este o modalitate excelentă de a vă asigura că utilizatorii dvs. au o experiență încântătoare atunci când vă vizitează site-ul. 

  1. Audit Server (citește despre Oversell, o să puteți înțelege de ce este un subiect tabu)
  2. Audit Performanță Website (Nu este obligatoriu ca un site executat greșit să fie rescris deși este foarte probabil)
  3. Audit Structură Website (O navigare ușoară ajută rata de conversie și îmbunătățește relația cu publicul dvs. iar elementele gen schema.org validată, un sitemap fara eroare… ajută apariția și indexarea cum trebuie și acolo unde contează)
  4. Audit Profil Link-uri (depistarea linkurilor toxice – compunere lista disavow, eventual vă ajutam noi dacă nu aveți timpul necesar sau este mai dificil de lucrat în Consola)
  5. Audit Securitate

Vă invităm să vă evaluați bine situația în vederea identificării erorilor care rețin afacerea dvs. să cunoască succesul.

„Site-urile și paginile ar trebui create pentru a ajuta utilizatorii.”

Ne concentrăm pe EAT si YMYL. Mai exact, site-ul web ar trebui să-și îndeplinească scopul propus, dar și acest scop ar trebui să fie concentrat pe utilizator (fie că scopul este de a face cititorii să râdă, de a le vinde ceva, de a-i învăța etc.).

Păstrați-vă utilizatorii mulțumiți

De reținut: Un website creat cu intenția de a câștiga bani „fără nicio încercare de a ajuta utilizatorii” este considerat de cea mai slabă calitate. Nimeni nu dorește asta.

YMYL – După ultima actualizare din 2019 (Core Update) Conținutul “Your Money or Your Life” (YMYL) este tipul de informații care, dacă sunt prezentate incorect, neadevărat sau înșelător, ar putea afecta în mod direct fericirea, sănătatea, siguranța sau stabilitatea financiară a cititorului.

Generalizat, dacă creați o pagină YMYL cu sfaturi proaste sau informații greșite, aceasta ar putea afecta viața și mijloacele de trai ale oamenilor și Google este foarte atent la acest conținut în lupta sa de a servi mereu informația de calitate.

Primul website custom 100% creat de Weryon este și acum în prima pagina la Londra și într-o nișă mai mult decât competitiva. Ce înseamnă un site custom? Înseamnă ca am plecat de la 0, am studiat concurenta și am înțeles ce tip de cod vom folosi, am implementat toate fragmentele pentru o buna performanta în auditurile Google. Folosind un cod cât mai curat auditul a fost și este și acum verde aproape de perfecțiune. Cere detalii, cu drag le oferim. 

Un website poate fi comparat cu o masină la care poti adauga tuning, și limita este cerul. Ne place să credem că site-urile create de noi sunt din gama S Class la care tuningul este mereu o oportunitate de realiza lucrurile mai bine.

audit page speed telefon

Sunt mereu testate cele 2 variante (telefon și desktop) iar fiecare update întoarce echipa cu care lucrați la acest audit elementar oferit gratuit de Google.

audit page speed desktop

Nu ezitați să luați legătura cu noi, suntem mereu aici dispuși să ajutăm și să creștem parteneriatele noastre care cresc încetat din 2007.

WERYON este o companie specializata in proiecte IT, tehnologii și aplicații informatice pentru afacere. Suntem un partener activ cu o companie de baze de date la nivel mondial.

Realizati un Website cu Weryon Impex și Obtineti un Site Perfect Pentru Afacerea Dvs.

Nu conteaza platforma dvs. suntem gata de a optimiza orice cod sursa. De ce recomandăm WordPress? Pentru a nu pierde timpul și pentru ca este ieftin iar cu ajutorul Weryon poate străluci. Orice site WordPress poate suferi upgrade si putem schimba platforma.

De ce Recomandăm CS Cart? În funcție de piața dvs. este posibil sa fie platforma care vinde mai bine.

De ce Recomandăm Magento? La fel ca și în cazul CS-Cart poate aveți nevoie de soluții high end.

De ce ne-am schimbat impresia despre site-urile custom? Pentru ca nu vrem ca soluțiile oferite de Weryon sa fie condiționate de o echipa de programatori într-o industrie unde se fac update-uri zilnice.

Imaginati-va

Un click va face site-ul dvs. aproape gata de lansare. Designul dvs. web este gata. Adăugați conținutul dvs. și apăsați butonul de publicare. Vedeți cât de ușor este să începeți afacerea dvs. cu Weryon. Toate temele sunt cu licenta pe viața inclusă.

parteneri

Pachete de layout Weryon all inclusive

Când alegeți un aspect Weryon, obțineți întregul pachet de șabloane WordPress plin cu funcții, blocuri WP și funcționalități. Tot ce ai nevoie este inclus. Este un site WordPress pre proiectat, care este ușor de finalizat și oferă tot ce aveți nevoie pentru a avea o afacere profitabilă. La ora actuala WordPress este una dintre cele mai performante platforme din lume atunci cand de realizarea site-ului se ocupă o firma de SEO care include și serviciile de programare backend.

Economisiți timp și bani

Cu layout-urile noastre Weryon unde licență este lifetime, nu trebuie să angajați un designer care să vă ajute să vă faceți site-ul web să arate profesional. Designerii si partenerii noștri au făcut deja asta pentru tine. Aspectele WordPress Weryon sunt proiectate cu atenție pentru a se potrivi afacerii dvs. Tot ce aveți nevoie este să schimbați conținutul pentru a vă prezenta lucrarea. Vă economisește timp și bani.

Aspecte Weryon ușor de personalizat

Temele Weryon WordPress sunt ușor de personalizat și putem obtine rezultate maxime in web.dev si GT Metrix. Importați aspectul care vă place și noi il personalizam pentru a vă satisface preferințele. Putem schimba culorile, ordona blocurile, adăugați noi blocuri WordPress, schimbam meniul, eliminăm și adaugam pagini întregi. Totul depinde de imaginație și de piața target.

Tot ce ai nevoie este preconfigurat

Toate aspectele vin ca aspect final al site-ului. Am pregătit structuri unice, personalizate pentru fiecare afacere. Distribuția culorilor, fonturilor, secțiunilor. Toate subpaginile sunt deja create. Întregul aspect, inclusiv imaginile, vă este disponibil. Imaginile sunt gratuite, chiar și pentru site-uri comerciale. Acestea conțin tot ceea ce aveți nevoie pentru o prezență profesională pe web.

Import automat pentru confortul dvs

Vă recomandăm să importați aspectul pe un site web nou-nouț, fără conținut sau domeniu de testare. După import, obțineți un aspect 1:1 și este gata pentru editarea conținutului. Mergeți unul câte unul și scrieți vă textele. Cu layout-urile Weryon, creați site-uri mult mai rapid.

Începe afacerea cu un design profesional


Cu tema Weryon WordPress puteți începe noul dvs. site web de la zero sau puteți utiliza unul dintre aspectele Weryon gata de utilizat. Din acest motiv, este perfect pentru următorul tău site web, potrivit pentru următoarea generație de WordPress, bazat pe editorul de blocuri WordPress. Complet receptiv și extrem de personalizabil. Vă oferă o gamă excelentă de machete Weryon pe care le puteți descărca oricând sunteți gata. Oferim de asemenea licenta pe viața pentru aceste teme WordPress.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: