Obțineți Clienți Noi și Trafic de Calitate Zilnic Pentru Afacerile Dvs. Indiferent de Locația Unde Vă Aflați

Obțineți Clienți Noi și Trafic de Calitate Zilnic Pentru Afacerile Dvs. Indiferent de Locația Unde Vă Aflați

Serviciile SEO sunt esențiale pentru orice afacere. Achiziționând servicii SEO de calitate, puteți crește vizibilitatea site-ului dvs. și puteți obține mai mulți clienți.

SEO este procesul de îmbunătățire a vizibilității unui site web, astfel încât acesta să apară mai sus în paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP). Prin creșterea vizibilității site-ului dvs. cu servicii SEO puteți crește vizibilitatea online a afacerii dvs. și numărul de clienții potențiali. Rapoartele oferite de Weryon arată companiilor cât de bine funcționează site-ul lor în comparație cu alte site-uri web si mult mai multe pentru a obține un tablou clar.

Lucrând cu Weryon, puteți crește vizibilitatea site-ului dvs. și puteți aduce mai mulți clienți potențiali și clienți în cel mai scurt timp. Invata SEO citidind articolele postate pe blogul nostru, poate fi o cale sigura sa castigati clienti pentru afacerea dvs.

Puteți planifica, derula și evalua campaniile SEO în mod corect, utilizând abilitățile și cunoștințele pe care le aveți.
Puteți participa la campanii de informare sau de optimizare, care au un impact mai mare decât cele mici. Un mare avantaj al lansării campaniilor SEO este că veți deveni mai buni la managementul proiectelor și la comunicare, deoarece aceste campanii necesită adesea cooperarea multor oameni – uneori chiar și în afara echipei de marketing.

Citește în continuare și vezi un studiu de caz recent privind o afacere locală din București România care în prima zi după cum se observa și în pozele de mai jos extrase din softul de monitorizare se situa cu cele mai apropiate cuvinte cheie generator de venit în pagina 3 poziția 30 cu plus… din motorul de căutare Google. Valoarea traficului organic zilnic estimat la 18 dolari la data începerii.

Urmăreste acest studiu de caz privind serviciile SEO oferite de platforma Weryon

Sunt monitorizate valoarea traficului (valoare este afișată în dolari americani) cuvintele cheie alese la sugestia noastra si în final respectând alegerea clientului si numărul de căutari lunare in motorul de căutare. Au fost oferite mai bine de 500 de cuvinte cheie generatoare de profit pentru alegerea celor care vor ramâne în sarcina pachetului SEO Weryon.

Valoarea traficului zilnic în ziua lansării campaniei SEO, în analiza fiind incluse 30 cuvinte cheie, ulterior am mai introdus încă 4 cuvinte în softul de monitorizare pentru a afla numărul de căutări lunare. (acest serviciu este flexibil, oricand pot interveni noi idei). Deci dacă vă întrebați cum să deslusiti numărul corect de căutări lunare privind cuvintele cheie la nivel de localitate/tara/continent cu instrumentele noastre totul este posibil.

În mai puțin de 30 zile am ajuns în prima pagină Google

O să revenim asupra acestui instrument de monitorizare SERP în timp real într-un alt articol unde o să dezvăluim în continuare cum putem monitoriza cu certitudine ridicată concurența și cum poate fi implementat la Google Analytics pentru a avea o imagine mai clară asupra clienților care acum caută produsele sau serviciile dvs.

Monitorizare SERP

În dreptul căsuței Keyword sunt cuvintele cheie, location – locația aleasă ca target (în cazul de fata este ales la monitorizare traficul din Bucuresti – România). Rank este poziția unde se află site-ul web în motorul de căutare Google la momentul investigării (adică prezent) și searches este numărul de căutări lunare efectuate de potențialii clienți pentru fiecare cuvânt cheie.  

Monitorizare Cuvinte Cheie Afacere Locala

Acesta este un raport obținut cu unul dintre cele mai eficiente instrumente de monitorizare SERP și este unul din rapoartele pe care toți clienții Weryon îl primesc. (Un raport de monitorizare SERP cu update live, este nevoie de un singur clic sa aflati unde este poziționata afacerea dvs.). Cu ajutorul acestui instrument esențial putem monitoriza totodată cum evoluează campania SEO.

Acest este cel mai recent raport la 21 de zile de la semnarea contractului SEO.

Ultimul Rport Monitorizare Cuvinte Cheie Afacere Locala

Puteți afla cea mai bună informație privind cuvintele cheie pe care le aveți în vedere. Calculând suma numărului de căutări lunare de la fiecare cuvânt cheie poți afla numărul de vânzari făcute din poziția de lider (locurile 1-3). Locul 1 converteste 70% din trafic iar coborând se diminuează și, cum am mai scris… locul 5,6.. nu există.

monitorizare valoare trafic

Pachete SEO Pentru Creșterea Vizibilității Site-ului

Mai jos se poate observa situația traficului din Google analytics G4 pe care dacă nu-l aveți instalat va recomandăm să parcurgeți simplii pași de implementare ( in cazul in care nu va descurcati apelați la serviciile noastre, acest serviciu este gratuit).

  • Ce dispozitive sunt folosite cel mai frecvent?
  • Ce browsere sunt folosite cel mai frecvent?
  • Ce versiune a aplicației a atras cel mai mare număr de utilizatori săptămâna trecută?
  • Ce platforme sunt folosite cel mai frecvent?

Google Analytics vă oferă răspunsuri și este gratuit, trebuie să profitați de acest instrument oferit gratis de Google și care poate sublinia erorile și cele mai bune recomandări privind situația site-ului dvs. web. Include și datele avansate privind traficul și site-urile care va recomanda.

Google Analytics G4
Google Analytics G4

Puteți observa dacă alegerea dvs. (firma, freelancer etc…) privind serviciile SEO lucrează si cum să nu pierzi vreo parte din traficul dvs. Cum? Foarte simplu, în consola Google Analytics aveți spațiul care proveniența traficului unde arată și „referrals” și aici apar site-urile care recomandă afacerea dvs.

După cum știm sau nu… orice campania SEO “off page” implică scrierea de articole/advertoriale/povești care sunt distribuite în site-uri web diferite preferențial relevante nișei din care afacerea face parte și care apar în monitorizarea din consola Google analytics. Este foarte simplu să știi dacă alegerea făcută este cea dorită și dacă obțineți servicii de calitate. În printul de mai jos observam cu valoarea traficului a crescut semnificativ față de prima zi de la începerea campaniei.

Îmi amintesc că aveam în trecut amici și este foarte cunoscut clișeul “doresc o afacere palpabilă și internetul și cea oferă nu este foarte palpabil”… Părerea lor…. combat ca de obicei.. și mențin că aceste date sunt mult mai mult decat palpabile. În baza acestor date poți ști și dacă afacerea ta este una de succes sau nu. Sfat: Nu cumpărați stoc de marfă, utilaje… spații etc… dacă nu știți numărul de căutări în locul unde vreți sa vindeți.

O analiza vă poate scăpa de multe bătăi de cap și cel mai probabil evitați pierderea de sume. Calcul simplu. Dacă adunăm suma cuvintelor cheie obtinem un număr considerabil iar in functie de poziția SERP putem estima vanzarea cu +-5-10%.

Folosind SEO Weryon multi canal în mare promisiunea e de a trece de la 20%open rate si 4%click rate, la 80-90% open rate si 20-30% click rate și asta nu numai monocanal (email) ci multi canal, altfel spus omni canal.

evolutia client SEO

Munca SEO multi canal nu se încheie odată ce afacerea promovată ajunge în top, concurența dvs. nu doarme. In curând revenim cu urmatorii pasi din campania SEO dar și cu partea a doua a acestui studiu de caz.

Evolutia Cuvinte cheie Client SEO

În mai puțin de 30 zile am ajuns în prima pagină Google, Bing, Yandex și ne îndreptam cu pași mari către locurile de top – pozițiile 1-3 unde conversia este în proporție de 70%, acesta fiind și targetul.

rezultate SEO
Google Analytics 10.10.2022

Serviciile SEO transparente 100% oferite de Weryon vă vor ajuta să creșteți vizibilitatea site-ului dvs. și să generați mai mult trafic către afacerea dvs. Serviciile SEO includ optimizarea pe pagină, optimizarea off-page și crearea de articole si link-uri. Nu uitați să adaugați blogul nostru în bookmarks, postam des informații despre marketing și SEO și ceea ce ne face diferiți.