Cumpară Licența Anuală Weryon Pro ChatBot – Angajatul Model

Cumpară Licența Anuală Weryon Pro ChatBot – Angajatul Model

Te-ai săturat să faci aceleași lucruri plictisitoare zi de zi, lună de lună? Cumpara un ChatBot Weryon si imbunatațeste procesul de marketing din afacerea ta. Obține un angajat model care efectuează munca a mii de angajați.

Investiți în viitorul marketingului afacerii dvs. cu o versiune de încercare gratuită a robotului de vânzări Weryon Impex. Doriți să fiți mai productivi? Doriți să lucrați mai inteligent și să vă mențineți productivitatea de top? Dacă da, atunci acesta este programul potrivit pentru tine. Cu Weryon ChatBot Pro veți putea să vă creșteți productivitatea de sute de ori!

Foloseste caruselul de mai jos si testeză unul prin simpla atingere

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă faceți treaba! Echipa noastră de experți vă va ajuta să aflați care soluție se va potrivi cel mai bine nevoilor dvs. și să răspundeți la toate întrebările legate de serviciul Chatbot, personalizare și chiar strategie bazată pe ceea ce este cel mai important pentru afacerea dvs. Poate fi cea mai bună investiție pentru afacerea ta dacă te gândești cum să obții acces la cele mai importante instrumente de marketing ale secolului.

Puteți să vă programați propriul program și să discutati cu clientii dvs. folosind telefonul.

Este costisitor să găsești un angajat potrivit pentru compania ta?

ChatBot-ul Pro Weryon este o aplicație care foloseste inteligenta artificială si acum poti angaja pe oricine cu un singur click. Primiți instant pe mail conversatiile in timp real si puteți interveni dacă considerați că este relevant. Noi, cei de la Weryon, dorim să vă eficientizăm afacerea online. De aceea, am creat chatbotul nostru – o soluție perfectă pentru deschiderea/închiderea conversațiilor cu clienții dvs. cât mai repede posibil, fără a pierde timpul!

O aplicație care foloseste inteligența artificială

ChatBot-ul Weryon Pro este realizat și se comportă în așa fel incat să inchidă discuția după ce a oferit și obținut toate datele și CV-ul ul vizitatorului. Cu sigurantă este mult mai eficient decât noi oamenii. Poate fi folosit in cadrul website-ului afacerii dvs., este foarte eficient pentru magazinele online, pe paginile de social media si in WhatsAapp.

ChatBot-ul Pro Weryon elimină necesitatea unei evaluări costisitoare a candidaților și vă permite să vă concentrați asupra activității pe care doriți să o realizați. Nu ratați această oportunitate, prețurile se pot schimba fără avertisment! Ia legatura cu un agent Weryon folosind numarul telefon din pagina de contact si astfel putem incepe in cel mai scurt timp integrarea.

ChatBot-ul Pro Weryon conectează întreprinderile cu angajații prin intermediul unei comisii de plasare a forței de muncă automate, pentru a-i ajuta să găsească candidatul potrivit. ChatBot-ul Pro Weryon nu necesită costuri inițiale sau investiții și vă oferă flexibilitatea de a alege persoana potrivită pentru a vă face treaba!