Cum Încep o Afacere Digitală în 2022

Cum Încep o Afacere Digitală în 2022

Pachetele oferite de WERYON România sunt cea mai bună investiție pentru afacerile care au nevoie de clienți. Poți câștiga clienți instant și recomandări de la cele mai mari branduri.

Poți câștiga locuri de top în marile motoare de căutare

“Afacerea dumneavoastră este prioritatea noastră”

Trebuie să știi că suntem creatori de magazine de ultimă generație, aplicații, platforme diferite, portaluri de anunțuri… afacerea ta poate fi vizibilă în mai puțin de 3 zile 

Serviciile SEO&marketing WERYON sunt servicii unice, obține acum servicii SEO de la profesioniști care vor propulsa afacerea ta în fața clienților relevanți de pe întreg mapamondul.

Misiunea noastră încă din 2007 a fost să oferim soluții mai eficiente pentru a genera noi clienți pentru afacerile din lumea digitală, acum soluțiile noastre sunt cu adevărat revoluționare. 

Știm cât de mult lucrează proprietarii de afaceri mici și dorim să știți că există o soluție completă pentru programul dvs. de vânzări care poate asigura succesul afacerii dvs.

SOLUȚIA ESTE AICI ȘI ESTE VALABILĂ PENTRU ORICE TIP DE AFACERE

Dacă nu aveți bani pentru această investiție care garantează succesul afacerilor din spațiul digital probabil nu o să aveți niciodată o sumă de investit în a aduce clienții fideli în fața afacerii dvs. 

Platforma WERYON a luat ființă în 2007, este rezultatul unei investiții de mai multe sute de mii de euro și o muncă obsesivă de a livra cel mai bun produs pentru clienții noștri. 

Am colaborat și colaborăm cu multe echipe internaționale din aceeași industrie care azi au devenit partenerii noștri și așa am ajuns să avem parteneri pe întreaga planetă.

aw traffic face post

Alegerea serviciului de gazduire

Alegerea serviciului de gazduire este un proces consumator de timp și nu întotdeauna realizăm cât de important este acest proces în succesul unei afaceri. Nu-ți face griji, este unul din sutele de detalii de care Weryon sa ocupat.

Nu o să intrăm în detalii tehnice dar vă putem spune că avem servere performante pe întreaga planetă, suntem parteneri cu mai multe companii de hosting din întrega lume unde se folosesc generația nouă de servere și vă putem găzdui afacerea chiar și în serverele Google. Dacă doriți să aprofundăm ne va face plăcere să prezentăm soluțiile noastre care fac afacerea dvs mai rapidă decât concurența.

AFACERI DE SUCCES IN CEL MAI SCURT TIMP

  • Nu trebuie să fii geniu,
  • Nu trebuie nici măcar să strălucești, 
  • Trebuie doar să ai dorința să reușești în această viață!
  • Să dorești să lași în urmă mai mult decât ai primit, mai mult decât ai realizat sau la care doar… ai visat!

Până în momentul de față am câștigat pentru clienții noștri mai bine de 2500 de locuri în prima pagină din Google și acesta continuă să crească de la o zi la alta. A fost un drum greu nu putem zice că a fost ușor înțelegerea pe deplin a acestei industrii, și ca orice drum greu finalul radiază de fericire.

Suntem una dintre vechile companii din România care care în tot acest timp de la înființare până la momentul de față a legat parteneriate pe întreaga suprafață a pământului. Ne mândrim cu partenerii noștri care la rândul lor vând servicii de Hosting in Marea Britanie, unde clienții Weryon au discount 25% de la Devon Webs.

Ne aduce bucurie proiectul de a câștiga locul unu în Google pentru echipa de avocați penali din elita spaniolă care în urma serviciilor noastre au devenit faimoșii avocați penali din Spania. Salutăm totodată noul nostru partener din Chile furnizor de asemenea de servicii de hosting, și nu în cele din urmă și cu această oportunitate mulțumim și celor trei agenții de brokeri de trafic din SUA cu care lucrăm și evoluăm productiv de la an la an de mai bine de 7 ani.

Exemplu: Din dorința antreprenorului care a sugerat cuvintele cheie… aferente afaceri sale, în imaginea de mai jos se poate observa locul din Google câștigat de Weryon pentru avocații spanioli.

Am creat aceste parteneriate strategice în primul rand pentru a asigura clienților noștrii servicii de calitate si asistență în permanență, serviciul la care încă lucrăm decalajul în acest moment fiind de la una la șase ore timp de răspuns.

Ești la curent în permanență cu evoluția afacerii tale, oferim rapoarte despre afacerile realizate de Weryon, aceleași rapoarte sunt accesate și de clienții din regimul de mentenanță, rapoarte transparente cu update în timp real care prezinta situația SERP (pozițiile din Google). Monitorizarea traficului, implementăm soluții de a reține și a transforma vizitatorii în viitori clienți. Tehnologia oferă tot ce avem nevoie în 2022.