SEO Expune Produsele si Serviciile în Cel Mai Mare Mall – Google

SEO Expune Produsele si Serviciile în Cel Mai Mare Mall – Google

Google oferă cea mai sigură și rapidă modalitate de a vinde online, Google este cea mai mare piață și SEO poate fi ușor comparat cu posibilitatea de a vinde în cel mai mare mall.

Weryon este o pagină de vânzare online ce oferă cele mai bune servicii de „SEO langa mine„, promovare și branding pentru orice afaceri pe piața natională si internatională. WERYON este printre primele siteuri web certificate Google AdWords și are una dintre cele mai bune oferte pentru afaceri SEO în România.

Cum se fac primele contacte cu Google?

Clasificarea site-ului poate fi un proces complicat și consumator de timp. Weryon.ro simplifică totul pentru dumneavoastră! Avem o experiență bogată în optimizarea site-urilor și vom crea o clasament potrivit intenției dumneavoastră. Va fi ușor de vizualizat, ușor de folosit și va oferi toate informațiile necesare pentru vizitarea utilizatorilor potențiali.

Cu Weryon.ro, veți obține un site web care este optimizat pentru afacerea dvs. și pentru utilizatori – făcându-l ușor de găsit, utilizat și înțeles pentru potențialii clienți. Vă vom ajuta să vizați publicul potrivit cu cuvintele cheie potrivite, astfel încât să puteți genera vanzari zilnice.

contact SEO langa mine

Relevanţă

Relevanța înseamnă cât de bine se potrivește clasamentul companiei dvs. intenției utilizatorului. De exemplu, dacă căutați un „restaurant de casă”, atunci Google va returna o listă care include numai restaurantele locale care servesc „produse de casă”.

Distanţă

Distanța măsoară cât de departe se află persoana care caută o companie atunci când caută. Afacerile cele mai apropiate de motorul de căutare vor fi clasate mai sus. De exemplu, dacă sunteți în București în căutarea unui „magazin de pantofi lângă mine” și Google detectează locația dvs. în apropiere de Unirea Mall, atunci magazinele de încălțăminte din sau mai apropiate de Unirea Mall vor fi clasate mai sus.

Proiecție

Proeminența măsoară popularitatea afacerii atât în ​​lumea offline, cât și în cea online. De exemplu, dacă cauți pizza, atunci companii precum „Dominos” sau „Pizza Hut” vor avea un avantaj în listă, în comparație cu orice altă afacere cu pizza.

Cât de populară este entitatea? Oamenii vorbesc despre asta pe rețelele de socializare, pe forumuri sau în articole?
Una dintre cele mai bune modalități de a genera o mulțime de mențiuni de afaceri este de a produce conținut care este relevant la nivel local pentru publicul țintă.

firma SEO langa mine

„Valori de implicare” intră în joc

Vor intra în joc valorile de implicare în căutarea locală, cum ar fi numărul de persoane care au salvat afacerea pe telefonul lor Android sau câte persoane solicită locația companiei folosind hărți locale.

Google controlează deja toate sursele de care are nevoie pentru a evalua popularitatea și reputația unei companii, astfel încât aceasta să se claseze cel mai bine în topul rezultatelor căutării locale. Google Chrome, Android, Google Maps, Gmail, Google Voice Assistant etc. sunt toate astfel de servicii care sunt ocupate cu urmărirea datelor utilizatorilor. Valorile de implicare a utilizatorilor urmărite de servicii ca acestea vor juca un rol decisiv în clasamentul local.

Optimizare motor de căutare

Statisticile arată că, căutările „lângă mine” au crescut în timp. Prin urmare, trebuie să enumerați câte locații sunt necesare în contul dvs. Compania mea Google (GMB). Acest lucru va ajuta Google să identifice în mod corespunzător locațiile companiei pe care le deservește compania dvs. și să le returneze ca rezultat al căutării, atunci când un potențial căutator caută serviciul dvs. de afaceri în acele locații.